Šta je novo?

Leadtek winFast TV2000 XP Global???

markusrexus

Slavan
Učlanjen(a)
23.01.2007
Poena
304
Problem koji imam sastoji se u sledecem:
Uzeo sam navedenu TV/FM karticu i nakon uspesne instalacije sve je bilo Ok! Ali nakon gasenja softvera i ponovnog pokretanja desilo se da se zvuk na TV-u izgubio dok je na FM-u sve OK.

Ja lepo uzmem, oborim Xp i podignem dual Boot Xp i Vista Ultimate, (koja mi je sinoc pukla kada sam instalirao Alcohol 120%) i nstaliram Tv kartu.
Pri prvom pokretanju sve super radi i probam ja da snimam da vidim da li snima i zvuk jer uvek im uvek trebaju neka podesavanja, i kada sam prekinuo snimanje izgubio se ton na Tv-u, kada sam restartovao WinFast PVR a i racunar, zvuk radi ali ga prati bucno seckanje, kao da u pozadini leti helikopter, nekako ga secka uz jaku buku a u pozadini se moze nacuti ton TV-a. Naravno FM i dalje radi.

Sto je zanimljivo nakon instaliranih drivera na Vistu i WinFast-a PVR2 sve super radi bez ikakvih problema

Da li neko zna o cemu se ovde radi i kakvo je resenje, imao sam ranije Tv kartu i ona je bez problema radila.

:wall:

Skini najnoviji PVR i najnovije drivere sa Leadtekovog sajta. Isti problem sam i ja imao. Najnovija verzija WinPVRa je resila problem u WinXP.

Imam jos jedni pitanje vezano za TV kartu:

tv/fm karta je Conexant Fusion 878A i problem je sledeci:
Naime tv karta radi, skinuta jesa jednog racunara i stavljena na drugi gde nece nikako da proradi, nakon istalacije drivera ili Win izgubi ton a kada uspem da ga nekako na gurku prevarim onda prilikom instalacije softvera izbacuje mi da nisu instalirani driveri i da ne mogu da ga instaliram.

Tv kartu skinem stavim na treci komp i tu sve radi OK.

maticna na kojoj tv karta nece da radi je ASUS P4V800D-X, a grafika je cini mi se N6500 ili tako nesto...

pokusavao sam sa razlilcitim driverima sa neta ali nista..

imam problem uzeo sam winfast tv200 xpglobal ali mi prvo bila dobra slika i kada sa mopet instalirao slika ne valja sve mi je u sneg zna li neko u cemu je problem ?

Uzeo sam navedenu TV/FM karticu i nakon uspesne instalacije sve je bilo Ok! Ali nakon gasenja softvera i ponovnog pokretanja desilo se da se zvuk na TV-u izgubio dok je na FM-u sve OK.

Daj molim te reci da li za snimanje mora da instaliram nesto sa Cd i kako uopste snimam

markusrexus, kakva su ti iskustva i dali ova karica snima sa tv , ima li neka specijalna podesavanja. Radi mi tv i radio ali snimanje ne.
Gde moze da bude problem

Vrh Dno