Šta je novo?

Leadtek Winfast Expert 64bit drivers

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
NEgde je ovde na forumu bila tema o problemima ove kartice sa novim drajverima...Na zalost nisam uspeo da nadjem, pa ako neko zna, da li bi bio ljubazan da mi stavi link ovde...Ako ne, onda bih zamolio ljude koji imaju ovu karticu i 64bit win da mi iznesu neke svoje utiske, da li su drajveri ok i koji su najbolji...Posto ovih dana bi trebao da stavljam kod sebe 64 bit win.

Hvala unapred

Pozdrav

Meni radi oni poslednji sa zvaničnog sajta.

E hvala...Bitno mi je samo da znam da li ce to da sljaka.

Hvala

Ne vidiš lepo. Dva mesta iznad njega je drajver za Vistu x64, a par mesta ispod program Latest WinFast PVR2 od 36MB!

Ok je to, ali ja nemam vistu vec XP 64bit...E sad jedino ako ti drajveri za vistu se stavljaju i na XP 64bit.

Pozdrav

Pa onda instaliraš te drajvere za XP 64bit (402KB) kao što i sam naslov kaže + aplikaciju.

Jel moze mala pomoc... :)

Instalirao sam te drajvere sa sajta za XP64bit...i uglavnom radi...ali.. Kad odem u control panel-system-device manager, tamo pod sounds video and game controlers stoji samo jedan drajver: winfast tv 2000 expert...Na starom windowsu je bilo i nesto wdm capture, crossbar (tako nesto), capture...Sve u svemu bile su neke 4 stvari... sada imam samo ovu jednu i ne radi mi capture...Ne mogu da snimam.. ;(. Da li neko moze da mi pomogne kako da ovo resim?

Instaliranje je izgledalo ovako: Nakon sto sam ubo karticu u pci, skinuo sam drajvere sa sajta (onaj fajl od 402kb) i kad mi je ponudio new hardware wizard..naveo sam putanju do drajvera i on je instalirao samo te jedne...Nije ni trazio ostale (sto je malo zbunjujuce, jer je na starom racunaru odmah trazio ostala 4)...

Drugo pitanje, ako neko zna da mi odgovori... Da li prilikom menjanja kanal moze da se nekako eliminise ono kratko krcanje... Kad menjam program ima neko kratkotrajno krcanje koje strasno nervira

Hvala unapred.

Pozdrav

Resio sam problem sa snimanjem, ali je ostao problem kad prebacujem kanale da krci.

Da li se u ovom novom PVR2 mogu kanali staviti redosledom koji ja hocu? To je pre moglo, a sada ne vidim kako.

Ja sam imao slican problem kada sam par dana probao da koristim XP 64. To krcanje je neusavrsenost drajvera ya xp 64. U visti 32, 64 i XP 32 toga nema sa najnovijim drajverima. Pokusaj iz Device managera da izvrsis update drajvera sa interneta bez obzira sto si sa zvanicnog sajta skinuo poslednje. Nekad pomaze.

Ja sam imao slican problem kada sam par dana probao da koristim XP 64. To krcanje je neusavrsenost drajvera ya xp 64. U visti 32, 64 i XP 32 toga nema sa najnovijim drajverima. Pokusaj iz Device managera da izvrsis update drajvera sa interneta bez obzira sto si sa zvanicnog sajta skinuo poslednje. Nekad pomaze.

Ok, hvala..bar da ne trazim vise kojekakva podesavanja..A jel moze ovo sortiranje programa...koliko vidim ne moze...nadam se da gresim

Pokusaj ako ne uspe pisi im na zvanicnom sajtu. Pre oko dve godine kada sam uzeo ovu konfiguraciju, imao sam problem sa gubljenjem sinhronizacije zvuka i slike pri snimanju. Posaljem im ja pismo, navedem sve komponente i neocekivano neki lik iz Leadteka posle dva dana mi odgovori, izvine se sto ne radi (onako sav tuzan, neko bi rekao) i da mi linkove ka odredjenim drajverima za tuner i cak link ka novom biosu za moju plocu. Uradim ja to i sve radi kao sat. Prethodno nisam mogao ni da zamislim da ce novi bios imati neke veze sa tunerom, ali eto vidis. Probaj sve drajvere da zanovis ako ne uspe pisi im.

Resio sam problem sa sortiranjem kanala

Pozdrav

Poslednja izmena:
Vrh Dno