Šta je novo?

Leadtek WinFast DTV2000 H POMOC!

aca78

Slavan
Učlanjen(a)
16.06.2006
Poena
304
Leadtek WinFast DTV2000 H

Kaze da ta kartica moze analognu i digitalnu televiziju ok kupio sam je extra je slika..... ali imam jedan problem kaze da ta kartica moze sliku u slici (PiP PoP i PAP) ok al to meni ne radi

http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=252

Koja je fora da li neko ima leadteka i da li mu radi slika u slici u realnom vremenu tj. da li moze da gleda 2 tv programa istovremeno??????

Ili da je vracam????

Poslednja izmena:
Koliko sam ja skontao taj pip radi samo kada nesto snimis; tj. kada zavrsis snimanje onda se redovan program nastavlja u malom prozoru a snimak ide u velikom (moze i da se svapuje tj. zameni mesto). E sad sto se gledanja dva kanala to tesko, osim ako nekupis neku od kartica sa 2 ili 4 tunera ciji je test bio relativno skoro na benchu!

Mozes kupiti jos jednu, onda ces imati pip sa dva kanala... leadtek to cak reklamira, gore reklamiraju sli za grafiku, dole sli (tj ne zove se tako) za tv tunere... po meni je to cist visak, ali ok...

Meni radi slika u slici... Sa dva TV kanala. Naime kartica ima samo jedan tuner, ali prikazuje manji framerate na oba kanala. Sve to secka i prilicno je bezveze, ali opcija postoji i radi.

na dtv ili nekoj drugoj?
jako mi je to cudno... mora da prebacuje kanal 10 puta u sekundi ili koliko vec, to sigurno ne moze biti dobro za tuner... sta sa zvukom?

Meni radi slika u slici... Sa dva TV kanala. Naime kartica ima samo jedan tuner, ali prikazuje manji framerate na oba kanala. Sve to secka i prilicno je bezveze, ali opcija postoji i radi.

To mu dodje taj Picture-And-Picture (ali i kombinacija PIP). Interesantna stvar, ali lose uradjena ukoliko ti dolazi do seckanja tj prikaza koji izgleda nije bas (najblize) real-time-u. Jel postoji opcija nekog "master" kanala ili ti brlja oba podjednako?

Expert je model karte. Nisam ljudski ni koristio opciju, pogledacu cim nadjem malo vremena pa javljam kako funkcionise tacno.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
mbobri se natripovao neshto....necje to da radi sa jednom kartom nikako:crash:

Jedan problem sa ovom karticom, samo jednu imam kod sebe pa nikako da je provalim. U pitanju je to sto nece nikako da pronadje nijedan kanal preko zemaljske antene, podesio na istocnu evropu i probao sve one sirine opsega sto nudi ali nema nijednog kanala.
Najverovatnije je problem u kartici ali da probem i ovde, mozda neko ima ideju sta moze da joj bude.
Pozz

Nazad
Vrh Dno