Šta je novo?

Leadtek tv2000 xp Global problem...

tv karta

ubodi karticu u drugi slot na ploci, ako i onda nebude prepoznao novi hardware onda nije uredu ili ploca ili tv karta.
probaj tv kartu u nekom drugom compu.

pravilo je prvo da instaliras software koji si dobio uz karticu , pa tek onda da ubodes karticu u plocu. inace na sajtu leadtek imas najnovije drajvere za vistu.

ubodi karticu u drugi slot na ploci, ako i onda nebude prepoznao novi hardware onda nije uredu ili ploca ili tv karta.
probaj tv kartu u nekom drugom compu.

pravilo je prvo da instaliras software koji si dobio uz karticu , pa tek onda da ubodes karticu u plocu. inace na sajtu leadtek imas najnovije drajvere za vistu.

Goksi imam ovu karticu 3 dana i nikako da provalim snimanje tv na hdd.
Da li uopste moze to. Pozdrav

e ovako. kupio sam danas ovu tv karticu i priljucim je i nece ni drajvere da mi instalira. cak se ne pojavi ono found new driver... ne znam.

imam plocu biostar ta770 a2+
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=310

jel moze neko da mi pomogne?

JA imam drugi problem...Na pc-ju moga sina gde je OS Vista ultimate, ubacio sam ovu karticu, podigao drajvere i aplikaciju winfast i ...nista....dakle kad skenira ponasa se kao da nije povezana sa antenom...ne moze da nadje ni jedan kanal.....
desetak puta sam reinstalirao drajvere sto je dovelo do toga da vise nisam mogao da ih maknem....i..ponovna instalacija viste...na zalost rezultat je isti..od tv kanala nista....:mad:

Nazad
Vrh Dno