Šta je novo?

Leadtek TV2000 Expert i Creative X-Fi Titanium

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
Imam vec par godina ovu TV karticu gore navedenu i zadovoljan sam,e sad uzeo sam skoro novu zvucnu Creative X-Fi Titanium PCIe.

Moj problem je sledeci,nikako da namestim zvuk, tj nova kartica nema onaj Digital IN ulaz za mali audio kablic a kartica nema nikakav izlaz pozadi pored TV-a,FM,Composite i RC.Pokusao sam direktno da povezem na plocu na SPDIF Out medjutim nema zvuka :(.Pretpostavljam jer sam izvukao fabricku zvucnu.

Pa ako neko moze da da savet kako da ovo povezem bicu zahvalan :(

Poslednja izmena:
Da nije mozda do drivera, kakvo je stanje sa njima?

Edit: Ne znam da li si experimentisao sa podesavanjima za kartu, da prebacis na AUX ili Line out. Nekad i automatski ukljuci mute.

Poslednja izmena:
Driveri su ok, moj glavi problem je sto ne mogu da povezem karticu uopste na zvucnu pa sam pitao da li neko ima neki predlog.

Video sam u jednoj temi da se spominjalo da se ovaj kablic prelemi na 3.5mm ulaz. Da li neko ima semu ili zna kako da to odradim tj koji kabal gde?

ja sam danas uzeo TV200 Expert i pomenuti kabl koji ide iz nje sam samo utakao u SB Live 5.1 (doduše) i imam zvuk, ali imam problem...nemam sliku...ne mogu ništa da uhvatim :( Kačio sam sobnu antenu sa kojom na TV-u uhvatim 10-tak kanala, a ovde neće ništa :(

Sobna antena i tv karta...ma mora da se salish?!

znači moram da dovlačim kablovsku :(

A jesi pogledao da li si u podesavanjima namestio da je zemlja Yugoslavia i da je izvor antena?

Sobna antena i tv karta...ma mora da se salish?!

Kvalitet slike pri ovoj kombinaciji jeste blagi užas, ali bi moralo da uhvati neke kanale. Odradi ovo što reče Pavle. Ako to ne upali probaj sa reinstaliranjem drajvera, mada je najmanja šansa da ćeš tako rešiti problem, ali dobro. U krajnjoj liniji, ako prepoznaš pojedine kanale dok ih skenira, a on "ne zastane" na njima, možeš da probaš da ručno podešavaš frekvencije.

Poslednja izmena:
da ne bih otvarao novu temu...kako da mi prodadi daljinac?? ne reaguje ni na kakve komande :(

Jesi namestio onaj IR Remote? Moralo bi da radi, samo moras da hvatas ugao.

aaa radi, ja sam mislio da ću sa njim moći da pojačavam i utišavam zvuk i u winampu :(

Imaš razne programe preko kojih bi teoretski mogao da to namestiš, ali ja nikada nisam uspevao na svom Leadtek-u da to dovedem u funkcionalno stanje. Probaj najpre Remotyy, deluje najjednostavije, a podržava "experta". Posle možeš da pređeš na Girder i slične, ako Remotyy nije delotvoran.

Vrh Dno