Šta je novo?

Leadtek tv expert full screen

zmija

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2004
Poena
619
Imam uzasno iritantan problem sa ovom tv karticom. Naime od skora kada god odem u full screen nestaje slika, ostaje samo zvuk, ranije je normalno radila. Kanali se regularno menjaju i cujem zvuk ali od slike ni traga ni glasa. Probao sam vise puta sa reinstalacijom drajvera i pvr-a ali nista...

Probaj da uključiš overlay.

Pa to je i problem ajmo retrospektiva desavanja:

Kada je ukljucen overlay radi extra kada je u prozoru, ali kada ode u full screen slika nestaje.
Kada je ukljucen vmr ili vmr9 cela masina mi koci i kada udjem i izadjem iz winfast-a sve ode u 3 lepe, u winfastu mi ne pronalazi tv karticu i sl, moram da restartujem komp...

Pocecu da ludim...

Da nisi menjao graficku ili drivere za nju (za graficku,ne TV kartu) skoro. Kod mene je javio problem nakon instalacije drivera za graficku a manifestovao se tako sto je teletekst nestajao nakon prelaska u full screen. Nije isto al mozda pomogne.

Poslednja izmena:
Izgleda da sam ga pronasao u pitanju je program object dock.

Poludecu od ove tv karte ovo je druga stvar koje se odricem zbog nje, prvo kx drivers a sada i ovo...

Evo sad sam probao i aqua dock, ista prica ne mogu da verujem da sav softver tog tipa pravi problem sa winfastom.

skini i instaliraj PVR 2, meni je resio mnoge probleme i perfektno radina vise konfiguracija, koje imaju tu karticu + vece mogucnosti za podesavanje opcija snimanja i sl. dok je PVR (sa diska) u par slucajeva budalio posle instalacije nekih programa. Nove drajvere ako vec nisi, obavezno sa zvanicnog sajta. Trebalo bi da ti resi problem.

skini i instaliraj PVR 2, meni je resio mnoge probleme i perfektno radina vise konfiguracija, koje imaju tu karticu + vece mogucnosti za podesavanje opcija snimanja i sl. dok je PVR (sa diska) u par slucajeva budalio posle instalacije nekih programa. Nove drajvere ako vec nisi, obavezno sa zvanicnog sajta. Trebalo bi da ti resi problem.

Sve to sam probao, na najnovijem pvr2 mi ne radi daljinski, a na pvr obicnom mi ne radi nista.

A da probaš PowerCinema 5?

I za daljinski, možda je rešenje da batališ taj softver za daljinski koji si dobio uz karticu i probaš Girder. Nije toliko komplikovan, a s njim možeš preko daljinskog da uradiš bukvalno šta god poželiš.

Posle silnog cimanja, reinstalacije windowsa, update-a drivera iscitavanja foruma i slicnih sra*nja Tv karta mi radi extra sa winfast-om 1 uspeo sam cak i da daljinski na njemu poteram...

Lepo, ali ipak si trebao sve to da pokusas sa PVR 2, verovatno bi i on proradio na kraju.

Nazad
Vrh Dno