Šta je novo?

Leadtek PxTv1200 problem sa kablom i zvukom [?]

najgori

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2008
Poena
301
Pozdrav svima,

Imam sva pitanja, pa koga ne mrzi bio bih mu zahvalan na odgovoru.

uvod> sklopio sam novi komp, ali sam uzeo mini plocu sa 2 PCI i PCIe slotom (PCIex16 je zauzela graficka)

kupio sam novu TV karticu Leadtek PxTV1200 PCIe
Iznad nje na slobodnom PCI slotu sam udenuo SoundBlaster Live 24bit.
Tv karticu sam fino instalirao, i kabl za zvuk iz nje ubacio u SB live, sto se i vidi na slici:

Kada udjem u Software TV-a nikako ne uspevam da podesim zvuk. Vec sam instalirao slicne kartice, ali naravno kada treba sebi da montiram uvek se nesto desi. 😀
[?] 1. Da li je bitno kako sam ubacio kablic u TV karticu i SB Live jer od 4 mala slota imaju popunjena tri, pa sam pokusao da ih rotira ali nista nisam dobio. I sta treba da stoji na setovanju za Analog Audio Device * ponudjeno je Microphone SB Live, Line In Sb live i S/PDIf-in SB live. I sta treba da bude na Audio Out Control Line * Volume ili CDAudio ? Sve sam probao ali nista od zvuka. Na SB sam pokusao sve izlazne portove da promenim i nisam ni na jednom cuo zvuk. Video sam da postoji i kabl slican ovom, ali jedna strana ima 3.5 konektro koji ide u line in, znate li gde se to moze kupiti? To mi moze biti druga opcija da ga sprovedem u Line-in sa spoljne strane SB.

[?] 2. Ovo pitanje je vise hadverski, da li ce SB live smetati kuleru graficke karte u smislu izbacivanja vazduha iz nje. Mislim da je kuler zaklonjen 40% i da se nalazi na 5mm od SB. Instalirao sam program koji mi prati temperaturu i realno je za koji stepen skocila temperatura graficke. Da kazem neznatno, ali pitam se treba li mi jos jedan kuler na strani kucista koji ce taj vazduh izbacivati. Slika je gore.

p.s. malo sam izgubio strpljenje pa sam zato zatrazio pomoc ovde, a problem je verovatno banalan, uglavnom dosta sam vas udavio, zar ne 😉

Hvala na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno