Šta je novo?

Leadtek pvr2000

• Začetnik teme Začetnik teme Genie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Genie

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
609
Uzeo sam pre par dana bulk verziju (znaci nista sem kartice i antene za radio). Jedva sam nekako podesio DScaler (izborom nekog filipsovog tunera posto moj nije medju ponudjenim, kao ni dekoder). Nadjem kanale i sta se desava, gledam tv i konektujem se na net i tako......... A onda ugasim DScaler i konektujem se. Upalim DScaler i diskonektujem se... Naravno ne svojom voljom. U pocetku sam mislio da se tripujem, ali sam bukvalno 10 puta probao da palim tv za vreme konekcije i veza svaki put umre, dok nema sanse da se konektujem ako gledam tv, stalno dobijam obavestenje da komp koji zovem ne odgovara... Jel ima neko ideju o cemu se radi? Nisam napomenuo da se desava da modem zapisti kad upalim tv ako sam konektovan, to je verovatno poslednji trzaj pred umiranje konekcije :smash: :d Da nema neko originalan softver?

OEM je predvidjena za Windows XP MCE 2005, zato mozda nema softver...

Ima softver provereno, video sam sta sve dolazi u full pakovanju na testu na bench-u (3 cd-a).

Poslednja izmena:
Ma ja sam pisao text na Benchu 🙂 ali sam imao retail verziju, a postoji i OEM verzija...

Ispo sam glup u drustvu :d U svakom slucaju sve bi trebalo da radi ok ako nabavim ono sto ide uz retail verziju, jel? Jos uvek mi nije jasno sta se desava izmedju modema i TV karte...

Pa pogledaj u device manageru, mada ne mora uvek da prijavi konflikt. Ali verovatno postoji. Deinstaliraj tv kartu, izvadi je is slota, podigni sistem bez nje, ugasi komp, vrati karticu u neki drugi slot (najdalji od procesora), pa je instaliraj ponovo i javi sta si uradio. Meni je pomoglo. Srecno.

P.S. Usput promeni verziju DS, ta je verovatno puna dilera. Pre toga ocisti makinu nekim spywerom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno