Šta je novo?

Leadtek GF4 Ti modele gde mozemo kupiti?

vrobec

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D + Thermalright Silent Assasin 120 SE
Matična ploča
MSI Tomahawk B450
RAM
Kingston 3600MHz DDR4 2x16GB
GPU
XFX Speedster Quick RX 6700 XT
Storage
Kingston KC3000 1TB, Samsung 980 500GB
PSU
Cooler Master v850
Kućište
Chieftec Dragon Midi Tower
Monitor
AOC 24G2SPU
Miš & tastatura
Logitech MX518, Logitech K120 keyboard
Ostale periferije
XSX, PS5, NSW, LG C3
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 10T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuju me cene za sve modele Leadtek GF4 Ti 4200 i 4400 graficke kartica.
Koliko se mogu overkolkovati modeli od 64 i 128 Mb? Kakve su memorije i iz koje serije na njima.

[email protected]

Evo topika gde Aca prdaje svog leadtek-a. Ja sam uzeo od njega trojku, i klokuje se ko lud, tako da mozes biti siguran da i ovaj njegov radi ko zmaj

Miroslav je napisao(la):
Evo topika gde Aca prdaje svog leadtek-a. Ja sam uzeo od njega trojku, i klokuje se ko lud, tako da mozes biti siguran da i ovaj njegov radi ko zmaj

Ima i daleko boljih primeraka od tog... :) :D

byMaX je napisao(la):
Ima i daleko boljih primeraka od tog... :) :D

Naravno kod tebe. :D :p Samo, jedino ovaj moj pravi 14.250 poena u 3DMarku 2001 SE. ;)

Miroslav je napisao(la):
dobro de svaka cast, ali covek je pitao za modele koji se prodaju :)

Pa i nema ih nesto po gradu, stigla je neka serija sa 64Mb koja nema hladnjake na memoriji, ali mislim da je i to otislo. Moze da uzme Ti4400 od Simpsona sa 128MB VIVO, a moze i moju Ti4200 sa 64Mb bez VIVO.

Aca je napisao(la):
Pa i nema ih nesto po gradu, stigla je neka serija sa 64Mb koja nema hladnjake na memoriji, ali mislim da je i to otislo. Moze da uzme Ti4400 od Simpsona sa 128MB VIVO, a moze i moju Ti4200 sa 64Mb bez VIVO.
Reci, zivota ti, na koliko se klokuje taj tvoj Ti4200?
Naravno, sa fabrickim hladjenjem... nemoj ono "fan sa buvljaka uperen da duva pravo u kartu"... :D

CAR je napisao(la):
Naravno, sa fabrickim hladjenjem... nemoj ono "fan sa buvljaka uperen da duva pravo u kartu"... :D

Na 275/560 :p ali odradi 14.250 u 3DMarku. :D :p

Aca je napisao(la):
Na 275/560 :p ali odradi 14.250 u 3DMarku. :D :p
:D:D:D
E, jesi neki... No dobro, koliko se ja secam, pominjao si nekad nesto kao 320/630... a to je i Silurov O/C rezultat...

A ti sa tvojim poJenima u Mark-u... pa nemoj vise, bio sam do simpsona pre neki dan (onda kad su posle on i Laxduke isli do tebe), covek se ziv pojede zbog tog skora! :D:D:D
Poc'o je da budzi sve i svasta... ako te ne pretekne za bar 200 poena, nista nije uradio! :D

CAR je napisao(la):
:D:D:D
E, jesi neki... No dobro, koliko se ja secam, pominjao si nekad nesto kao 320/630... a to je i Silurov O/C rezultat...

A ti sa tvojim poJenima u Mark-u... pa nemoj vise, bio sam do simpsona pre neki dan (onda kad su posle on i Laxduke isli do tebe), covek se ziv pojede zbog tog skora! :D:D:D
Poc'o je da budzi sve i svasta... ako te ne pretekne za bar 200 poena, nista nije uradio! :D

Pa mora i on da uzvrati, dosta je Aca igrao na ivici faula :p sa svojim budzenjima, spaljivanjima i sl. sad da ga vidimo kad Homer zaigra muski ;)

Brutalan Zlica je napisao(la):
Pa mora i on da uzvrati, dosta je Aca igrao na ivici faula :p sa svojim budzenjima, spaljivanjima i sl. sad da ga vidimo kad Homer zaigra muski ;)
Sa onom njegovom zenskom :D kartom (Leadtek Ti4400)? Tesko...

PS. K'o da je to budzenje i spaljivanje neki problem... pa i simpson uveliko budzi sve i svasta, a bogami, u saradnji sa Laxduke-om, uskoro ce poceti i da spaljuje! :D:D:D

CAR je napisao(la):

Nije mi jasno zasto nikada ne pazis na casu, u protivnom ne bi postavljao takva pitanja. hrkk Evo citaj sve ce ti se samo kazati.

CAR je napisao(la):
... pa i simpson uveliko budzi sve i svasta, a bogami, u saradnji sa Laxduke-om, uskoro ce poceti i da spaljuje! :D:D:D

:p Samo se ti zezaj, ima Boki da ti ukine beneficije :p
Pozdrav :wave;

Brutalan Zlica je napisao(la):
:p Samo se ti zezaj, ima Boki da ti ukine beneficije :p
Pozdrav :wave;
Jooooj... gde me nadje... Bas mi danas rece (mrtav ozbiljan) kako vise nemam garanciju ni na jednu komponentu! (dobro, ostavio mi je za stampac... ali za sve ono podlozno overkloku, ne priznaje!!!! :) )
Ovo ne *****avam... :(

Izgleda da je stvarno poceo sa ukidanjem beneficija... :D

CAR je napisao(la):
Jooooj... gde me nadje... Bas mi danas rece (mrtav ozbiljan) kako vise nemam garanciju ni na jednu komponentu! (dobro, ostavio mi je za stampac... ali za sve ono podlozno overkloku, ne priznaje!!!! :) )
Ovo ne *****avam... :(

Izgleda da je stvarno poceo sa ukidanjem beneficija... :D
Aaaaa frka,a???? :D :D

simpson H je napisao(la):
Aaaaa frka,a???? :D :D
Stislo mi se g**** u dupetu!!! :p:p:p

PS. Aj' ti ne *****avaj, ću ti spalim onaj "jos uvek BAS tvoj" Samsung! :D
Jel' ti rek'o Sinisa koliko je isao KR?

Vrh Dno