Sasa ,ti pricas o MX kartama.Pa to nema dodirne tacke sa GF3Ti a kamoli GF4Ti.MX je na nivou boljih GF2Ti.A i Gainward o kome pricas,i nije neka karta, ni u svojoj klasi.Prema tome nemoj da unosis zabunu,nego se prvo informisi,pa onda diskutuj.A kad si toliko upucen u cene,treba da znas da su i Microstar i Prolink GF4MX440 skuplji(10€)od tog Gainwarda.Sasa je napisao(la):> GF4 ce kod nas biti dalje skup a koliko sutra, eto ga UT2003
Max, prosetaj malo do PCC.
Ima izvesnih Gainwarda GF4MX440 za oko 120 E.
Takodje, 460-tica koje imaju 600 MHz memoriju za oko 145 E.
MP cene
To je skupo ?? Pazi, Gainward.
Koliko moze da kosta prolink, microstar, eagle ili inno ?
Verujem da ce ih za 20 dana biti ispod 100E za kes.
Pozdrav!
Milane,nisam imao nameru da ucestvujem u ovoj diskusiji a kao sto si video u oglasima ja prodajem Leadtek-a, i bas iz tog razloga sam napisao da ne zelim diskusije.Medjutim, kao sto vidis ovde ima dosta sabotera,a ja samo zelim da razjasnimo neke stvari.GF3Ti 200 je BABAROGA od karte.Brza je od GF2Ti preko 50%(recimo u 3Dmark-u,4200 vs 6400 poena).2D im je zaista odlican ,pa cak i na Inno karti,daleko bolji nego na GF2 bilo kog prizvodjaca.Ostaje ti jos velika dilema zvana, ATI ili NVidia.Naj veca mana GF3 karti je ta sto ih NEMA nigde.Ja sam svoju Prolink GF3Ti200 ,prodao CAR-u ,i pokajao se posle par dana,ali sam imao srece da naletim na ove Leadtek-e tako da sam ponovo resio pitanje karte bar do kraja godine.Milan je napisao(la):Prodaje se pa ako neko zna nesto o njemu pogoto o 2d slici i da li je to dobra kupovina ili cekati jos malo za npr. neki ATI 8500LE ili tako nesto da pojeftini .Prelazak bi bio sa GF2 TI
Hvala
Sasa je napisao(la):> GF4 ce kod nas biti dalje skup a koliko sutra, eto ga UT2003
Max, prosetaj malo do PCC.
Ima izvesnih Gainwarda GF4MX440 za oko 120 E.
Takodje, 460-tica koje imaju 600 MHz memoriju za oko 145 E.
MP cene
To je skupo ?? Pazi, Gainward.
Koliko moze da kosta prolink, microstar, eagle ili inno ?
Verujem da ce ih za 20 dana biti ispod 100E za kes.
Pozdrav!
A,dali si spreman da polozis neke pare?Pusti ti Ananda da radi svoj posao,za koji je uzgred budi receno,dobro placen.Evo ti moji rezultati sa nekoliko kartica:Broz je napisao(la):Sto se tice 50% to nije tacno i cifra se krece od 20-35% u rezolucijama do 1280 a preko toga nije vazno, jer racunam da covek nema monitor 21"...
Evo ga test kod ananda u igri UT...
Sta da ti kazem?Za GF2 nemam pojma,nisam imao Leadteka imao sam samo 2xASUS 7700,Gainward GF2pro,MS i Prolink GF2Ti.Pricam samo o kartama koje su se zadrzale kod mene duze od mesec dana.Video sam na delu jos mnogo,mnogo...Broz je napisao(la):O leadteku sve najgore, zaista...Sve sto oni rade je dizajn sistema za hladjenje a i on im je bio katastrofalan do izlaska gf3 serije a i tada mi je onaj mali ventilator na onom ogromnom hladnjaku izgleda prilicno bedno...Ja sam inace bio tuzni i nesrecni vlasnik gf2pro leadtek sa najgorom 2D slikom u istoriji grafickih kartica kojoj je riknuo ventilator posle 11 meseci![]()
2D je bio losiji nego na vanti a overklokabilnost je bila nepostojeca...Nije rec o mom primerku jer sam se dopisivao sa par ljudi iz usa i kanade i svi su bili razocarani...
Inace Simpsone jel to onaj model bez hladnjaka na memoriji???
Igras se u 1024?filipenko je napisao(la):Dakle ljudi ja stvarno ne mogu da razumem mnoge stvari ovde
Koja vam je bre tolika frka da dajete silne pare za prelazak sa GF2 na GF3 ? Pa jos sa Ti na Ti200...
Pustite bre anizotropno filtriranje u 1600*1200, uzivajte u zivotu...
Vi pricate koja je karta bolja na osnovu poena u NV Marku...poznatom jos i kao 3d markKao tu GF3 ima 50% vise poena i zato je 50% bolji i u drugim stvarima...
Sta vam je ? Zar ste od juce ? Kao da nismo pregurali 1000 slicnih stvarcica jos u vreme pojave 3d marka i duela GTSvsVoodoo5
Bar kad vam NVmark ne bi dodao 1500-2000 poena samo na konto toga sto vam iscita da imate GF3 a ne GF2
GF3 apsolutno neophodan ?Ni izbliza se ne slazem, zao mi je...Verovatno ima malo onih koji su probali toliko igara kao ja...jer ja probam gotovo sve sto stigne ctp; I prilicno sam zahtevan po pitanju kvaliteta, rezolucija i sl. Nista ne igram ispod 1024. I sad kao moram da menjam kartu zato sto je Anand testirao endzin igre koja ce doci za 6 meseci ili koliko vec i napisao da skoro nista u njemu nece raditi...
Mislim stvarno...ovde je vreme da moj komentar prestane![]()
Jeste to je moja karta.A sto se tice riknjavanja ventilatora,uzimam hardver tamo gde mi je garancija 100%,pa se ne sekiram previse.U ostalom,sem Notax-a niko nije imao prituzbe na delove koje je od mene kupio.Broz je napisao(la):Ja i Filip smo se uvek razumeli-i ovog puta mislim isto. Juce citam neke indijance kazu da se primeti razlika izmedju radeona i gf3 razlika u 2048?!?!?! Pa koga bre oni zaje******.
Osim toga ko bre igra igra sa 4xAA, i maximalnim detaljima mislim OK ono mid ali bas svi da igraju na high to nema sanse.
Uostalom pcworld je za 2D gf3 dao outstanding a radeonu good toliko...
http://www.pcworld.com/resource/article/0,aid,86944,pg,4,00.asp
Simpsone onda je tvpoja karta ovakva a ako jesto toje taj ventilator koji rikljava-nista licno nisam ti uvredio porodicu nego kazem i tvrdim da je leadtek kiksnuo zestoko sa svojim hladjenjima i filozofiranjima...
Ala si brizan,kao i neko sa istim imenom prema svom naroduBroz je napisao(la):MIlane potpuno si u pravu - roba se ne prodaje kad treba nego kad ide i kad mozes da dobijes dobru cenu jer samo je pitanje vremena kada ces ti i ostali igraci preci na gf3,4. U tom smislu ja te potpuno podrzavam
Simpsone drago mi je da se salis jer zaista nista licno! Ja sam prosao kroz leadtek agoniju i ne zelim da i drugi to prolaze...
simpson H je napisao(la):Sto se OC tice,probao sam samo Prolink-a GF3Ti200,koji radi savrseno stabilno na 220/515 ,a pri tome je 'ladan 'ko spricer.
Pozdrav
CAR je napisao(la):Ajde da se, kao vlasnik famoznog Prolinka GF3T2, ex-Simpsonovog, nadovezem na pisanije.
Savrseno stabilno radi na 220/540, dalje nece nikako, blokira 3DMark. Ovo je testirano nekoliko (4-5) puta u 3D-u, ako imate jos nesto za test stabilnosti, pored CMR2, "bring it on"... Inace, ne znam zasto nece ni makac preko 220 za core, na stranim testovima (kod Mikhaila... stvarno ima neki lik sto je testirao, tako se zove) je isla 230/520 bez modifikacija hladjenja, znaci fan+hladnjaci na memoriji, koji su raseceni od ventilatora, nisu kao na MSI GF3T2 npr. Ali ipak je dovoljno i 175/400. Neka kaze neko na koliko je najvise terao svoj GF3T2 sa hladjenjem koje je na karti, znaci bez nekih budzevina i bez teorijskih podataka tipa: "video sam na..." Samo licna iskustva.
Takodje bih voleo da vidim O/C rezultate i za ovaj Leadtek GF3T2.
Ma Aco,baci to djubre od karte,vidis da nista ne valja.Aca je napisao(la):Evo ti ovako na prvu ruku bez mnogo cackanja. Abit KR7A, XP@1650Mhz, Leadtek GF3TI200 240/545, detonatori 21.83 sa fabrickog CD-a, 3D Mark 2001, 8240 poena. Verovatno bi mogao jos da se klokuje, ali ne treba preterivati. Dovoljno je i 200/480.![]()
MaX upravu si totalno. I ja se celo vreme cudim kako neko ne vidi razliku izmedju IGRANJA na gf3 i gf2,neuporedivo. gf2 mu nije ni blizu,testovi i timedemoi me ne interesuju niti niske rezolucije i bilo kakvo smanjivanje detalja.Inace da se ja pitam i gf4ti je spor, OCU NV30 odma,to je pravi razvrat,ako su one specifikacije tacne....jujuju ko ce to docekati.byMaX je napisao(la):Vi ili ne znate da citate testove ili ne znate da ih analizirate...
GF3Ti200 je jezivo bolji od GF2Ti - toliko da je to strasno... Pogotovo sto se vecina modela klokuje do blizu Ti500 granica... dakle do 220/480 - svaki; a vecina i do 230/500 (Ti500 je na 250/500).... GF4 ce kod nas biti dalje skup a koliko sutra, eto ga UT2003, vec Jedi Knigh II i Mohaa traze bolju karticu od GF2Ti , za 1024*768 i sve na maksimumu + anisotropic filtering i senke... GF3Ti200 je vec duze vreme WAY TO GO....! Kakav crni GF4Ti??? Pa 4400 kosta 380 eura sa porezom... ! Za 200 moze da uzme GF3Ti200...!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari