Šta je novo?

Leadtek Expert

• Začetnik teme Začetnik teme sp@le
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sp@le

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
619
Lepo pise na kutiji "Use the power button to power up or shut down your system". Gasenje preko daljinca ide ali paljenje nikako da skontam kako ili je ovo samo reklama,...mada nema logike da se moze podici win preko daljinca ali ipak da pitam iskusnije.:type:

Ja TO nisam provalio. Gasenje naravno ali paljenje :trust: Prvi put to i cujem iskreno. Sad moram da proverim sta pise kod mene...
Edit: stvarno pise :d Ali nema od toga nista. Pitanje je sta su oni mislili pod "system"!?

Poslednja izmena:
Sta imate u bios od rise mogucnosti, lupam ako setujete wake on lan/usb ili nesto slicno mozda upali.

povezan na neki hp compaq i bez problema i ikakvih dodatnih setovanja u win ili u biosu radi i gasenje i paljenje PC...sve pomocu crvenog dugmeta na daljincu...radi 100%

Xe xe xe ko bi rekao da to radi. Htedoh da probam jos onaj dan pa me mrzelo. Stoji mi Leadtek na stolu...

Kod mene to neci ici😡 , Misko ja na ovoj mojoj ploci Ultra-d nisam nasao nista od toga sto si mi rekao "wake on lan/usb", to bi trebalo da se nalazi u power managment-u..

i ne treba wake on lan\usb nego wake on pci !!!
i da, ja je koristim mesec-2 i funkciJonise sasvim solidno, nije dosad zatajila nijednom, jedino mi se 4-5 puta desilo idem shutdown iz win-a i komp se restartuje mesto da se ugasi, dal je do njega il` se komp et` nako utripovo, ne znam....

takav problem sam imao i ja dok sam imao napajanje kineza... vise nemam kineza i vise nemam takav problem...

mislim, to restartovanje umesto gasenja

Poslednja izmena:
nov sam, i ne znam kako bi ljudi reagovali kad bi otvorio novi topic 🙂
elem, u pitanju je ista kartica, pazario sam je juce.
vecina problema koje sam uspeo da vidim ovde na forumu, sto su neki imali sa ovom karticom, tako nesto ja doziveo nisam.

ali...naravno, nista ne prodje bez problema.
za pocetak, problem je sledeci. kad krenem da recordujem, nema zvuka.
slika je tu, al zvuka nema.
sve zivo sam update-ovao, od drivera do novog winfasta, pa cak i driver za zvucnu karticu.
neko imao ovaj problem?

p.s. ako mozda zatreba konfiguracija je sledeca: intel 2ghz, 512mb-a, 5200 128mb-a, realtek ac97

ppl, molim vas pomagajte da resim ovo, moram da skontam da snimam do sutra u 21h!!!!!

Verovatno nisi u podesavanjima potrefio da ukljucis onaj ulaz koji treba (aux ili cda ili sta vec). Ili sto se i meni desavalo sa jednom verzijom playera, kada bih stavio da radi capture, automatski se ukljucivao MUTE.

ok je, sad sam sredio.
snimio sam i prvi video.
slika je ok, a sa zvukom se bas i nemogu pohvaliti.
nego, sa cime recordujete? sa kojim softwareom ?!

posto sam nov, krenuo sam sa PVR-on, mada imam i uleadov videostudio 10+, mada on mi ne pokazuje niakakve kanale, cak sta vise kda imate da izaberete regione nema ni srbije, ni yugoslavije, ni hrvatske 😛 al zato je tu macedonia 🙂

ukljucivanjem opcije wake up on PME# or PCI kod mene u BIOSU (Abit NFS7-S v.2.0) proradilo je paljenje sa daljincem...

Sinister jel to mislis na ovo?

Meni je PVR odlican i nemam nameru da se bakcem sa drugim programima za 3% bolje rezultate.

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    42.8 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
ma ok to, nemam problema sa nalazenjem regiona u PVR-u.
pricao sam za Uleadov videostudio 10+...

svejedno, veceras snimam guettu na rts-u, pa cemo videti kako ce ispasti.

da li funkcionise ukljucivanje masine preko neke AIW kartice i Remote Wonder Plus-a?

pa ja ne kontam kako na DFI ultra-d nema nigde ili sam ja corav opcija >wake up PCI card< ili je to do verzije biosa. Pomagajte plizzzz..

Nazad
Vrh Dno