Šta je novo?

Leadtek A6600LE-TD256

• Začetnik teme Začetnik teme ostres
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ostres

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
Jel neko imao susret sa ovom karticom? Zanima me da li LE oznacava neke zakljucane pipe-ove ili nesto drugo. Moze se naci po finoj ceni ali ne bih da se zalecem ako ne mogu da dobijem nesto dovoljno brzo.
Takodje me zanima koliko je realno korisno dodatnih 128 memorije na karticama sa 128-bitnom magistralom? Snimio sam i neke asusove modele gde je razlika 15-tak evra izmedju kartica sa 128 i 256 RAM-a, ali posto uvek imam u sta da ulozim pare sto da dajem ako nema neke primetne razlike.
Aj kad sam se vec raspisao moze jos i ovo: sta mislite o INNOVISION karticama?
Naravno sve ovo se odnosi na upotrebu kartica za ozbiljan gaming.
Pozdrav!

Neces se ti naigrati igrica sa 6600le jer nema sta da se otlkjuca a tih 128MB ram-a vise
su obicno sporiji pa mislim da ne vrede 15-tak evra .

6600LE ima samo 4 pipeline-a,a takt memorije i gpu-a je isti kao kod pune 6600,ali ti je i to vec dovoljan gubitak performansi,ne uzimaj nikako!
Ne mogu da se otkljucaju jer ih nema vise od 4!

Ma da u medjuvremenu sam provalio i sam, ali sam snimio nesto jako zanimljivo, Club3D GF6600GT/128DDR3 za nekih 150-tak bodova. Ako ovo nije dobra kupovina neznam sta je, pa ako batalim docek nove i zimovanje uskoro cu se igrati kao covek. Mislim da ako neko kupuje novu AGP karticu ne bi trebalo da uzima nista ispod ovoga, jer ove GT znaju da budu i preko 50% brze u igrama od obicnih 6600.

A gde to ima na lageru? Uzo bi ja sebi jednu, moze i na PM

Nazad
Vrh Dno