FarCry (1. demo), isto sve na max osim AA/AF (bez diranja custom setovanja, znaci sve Very High, voda Ultra High), 1280x1024 = 45fps.
3DMark 2001 / 03 / 05 (default test - 1024x768)
15007 / 7246 / 3278
3DMark 2001 / 03 / 05 (1280x1024)
13000 / 5600 / 2600
Aquamark3
47444
Zanima me isto, posto sam vlasnik doticne kartice, a ne kupuje mi se bas neko dodatno hladjenje..vexx je napisao(la):Pitanje za Deliju:Jel govoris bas o leadtek-u 6600?Jel taj klok bez dodatnog hladjenja, i da li ti stalno radi na tim frekvencijama?
Sad cu da proverim na sajtu Axle-a...illidan je napisao(la):Ako je memorija na 3.6ns moze bez problema.
Mislim da mu nece trebati DVI i TVout mada ko zna...Inace moze taj bios da se doradi pa da se smanji klkok za mem i cpu na neke manje vrednosti pa da se proveri da li radi tako.Jel mozes da mi da tacan link ka stranici(ako ga imas,nemoj se cimati inace) sa linkom za dwnload onog sparkle 500.rom biosa(ili ultra,ne secam se kako ga zovete).Delija je napisao(la):Nisam 100% siguran, posto kao sto postoji ova caka sa DVI-jem koju sam ja prvi iskusio na svojoj kozi, tj. kartici i monitoru 🙂, moze da postoji jos neka caka. Recimo, ne znam da li uopste radi TVout sa ovim bios-om (ovde u NSu mi ni ne treba, al' cisto hipoteticki).
p.s. Google-aj, pa vidi na nekom od stranih foruma da li je nekom poslo za rukom.
Citam ga upravo ali nema linka(mada sam umoran poprilicno pa mi je mozda promakao 😛 ).Delija je napisao(la):Imas ga kao attach u thread-u o 6200-tci koji sam pomenuo.
Nemojte da vas mrzi da ga procitate, ima zanimljivih stvari u njemu. 😉
BTW, mozes i da kazes koji ti takt treba i poslacu ti modifikovan na mail. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari