Šta je novo?

Leadtek A400 LE, GF 6800LE modanje...

Virty

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
309
Jeli ko imao iskustva sa modovanjem ove kartice... Leadtek A400 LE, GF 6800LE, 128MB, TV out, DVI. Kolko se moze OC-at i jel dovoljno ovo hladjenje na njoj?

Hladjenje na kartici je dobro,odnosno veoma efikasno!
Uzmes riva-tuner i pokusas da otkljucas,koristi zadnju verziju,posle otkljucavanja pokrenes 3dmark i vidis dali ima artefakta odnosno dali su zdrava ostala 4pajpa,e sad sto se kloka tice to je vec lutrija,znaci ako je nisi otkljucao a dobro se klokuje nemora da znaci da ce isto tako da se klokuje nakon otkljucavanja,sve u svemu moraces da se poigras oko toga!

Kolko ima pipelines po defaultu 12/5? ja sam mislio da ima 8/4?

jel moze da se montira TT Giant III na ovu karticu. odnosno, jel je neko montirao i jel se dobija nesto znacajno?

Virty je napisao(la):
Jeli ko imao iskustva sa modovanjem ove kartice... Leadtek A400 LE, GF 6800LE, 128MB, TV out, DVI. Kolko se moze OC-at i jel dovoljno ovo hladjenje na njoj?
Moze da se moduje i to barem 12/5, a realno ocekuj 12/6 ili 16/5, mada ima dosta onih koji su uspeli i 16/6. Sto se OC-a tice taj hladnjak na njoj je dovoljan za barem 400/850 za svaki dan.
;)

moj slucaj club3d 6800le modovan u 16/6, svaki dan radi na 350/800 radi i na 400/900 bez ikakvih problema i dodatnog zagrevanja, e sad kao sto mi i reche covek od koga sam nabavio ovu kartu problema ima samo u BF2, testirao sam oko 10 igara, a problem je bio samo u BF2 igri tako da nisam siguran da li su svi pajpovi ispravni ali ipak 10>1 mi govori da su svi ispravni :D

@GoranM
Sto se OC-a tice taj hladnjak na njoj je dovoljan za barem 400/850 za svaki dan.
Potpisujem!

I jos jedna stvar Leadtek se pokazao kao najbolji za otkljucavanje, zato sto je jedan od najblizih nvidia partnera!!

Agr3ssor je napisao(la):
moj slucaj club3d 6800le modovan u 16/6, svaki dan radi na 350/800 radi i na 400/900 bez ikakvih problema i dodatnog zagrevanja, e sad kao sto mi i reche covek od koga sam nabavio ovu kartu problema ima samo u BF2, testirao sam oko 10 igara, a problem je bio samo u BF2 igri tako da nisam siguran da li su svi pajpovi ispravni ali ipak 10>1 mi govori da su svi ispravni :D

na nekim forumima sam procitao da je problem u bf2 do drajvera za graficku. na forumu je resenje bilo naravno instalirati drajvere koji su dosli uz igricu... a kod nas je resenje google pa potrazi koje drajvere za graficku trazi bf2.
koliko se secam ovo je bilo resenje, ako gresim izvinjavam se unapred...

Agr3ssor je napisao(la):

Ma da, kao sto rece covek, ja sam siguran da je do drajvera...

preporucuju ove 77.50 ili 77.30 za bf2, probacu jednom kada budem dobre volje :D

Vrh Dno