Šta je novo?

Leadtek A300 :)

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pitanje

jel ovaj "omot" dovoljan samo za hladjenje ili ce moci da se nesto overklokuje?(na occ. racunam sve vise od 5 Mhz😀 )

Prema nekim izvestajima prvi modeli sa nV 35 gpu zauzimaju 2 (slovima DVA)!?!?! pci slota svojim sistemom za hladjenje!!!!
Dakle ako je ovo tacno onda je nV pocela da proizvodi belu tehniku jer ovakvi rashladni sistemi pre spadaju u gore spomenute uredjaje... fridz, zamrzivac, klima itd 😀 😀

Marti Misterija je napisao(la):
Prema nekim izvestajima prvi modeli sa nV 35 gpu zauzimaju 2 (slovima DVA)!?!?! pci slota svojim sistemom za hladjenje!!!!
Dakle ako je ovo tacno onda je nV pocela da proizvodi belu tehniku jer ovakvi rashladni sistemi pre spadaju u gore spomenute uredjaje... fridz, zamrzivac, klima itd 😀 😀

Ne, zauzet je "samo" AGP i prvi PCI - kazu ionako najcesce ne koristimo taj prvi PCI slot...

Nesto slicno kao kod ABit OTES III sistema hladjenja - bucno i mucno 🙂

Kazu pa lazu 😀
Ovo lici da taman uzima deo oko AGp-a, mozda malikce vise.

Ovi iz Leateka su opet uspeli da me oduseve 😀. Vidim ja da cu se vratiti proverenim stvarima ...
Svaka im cast!

ljudi, niko se ne pita koliko je zaista ova kartica teska?! hoce li standardna "stipaljka" mocu da zadrzi ovo cudo da ne ispadne iz slota :beat:

Miroslav je napisao(la):
ljudi, niko se ne pita koliko je zaista ova kartica teska?! hoce li standardna "stipaljka" mocu da zadrzi ovo cudo da ne ispadne iz slota :beat:
Ja lepo kazem bela tehnika ali izgleda da me neki ovde ne slusaju... 😀 😀

Izgleda fenomenalno ali ne verujem da ce biti ispod 500$🙁
Da ne pominjem perf. i IQ😀

Odusevljava me sto vec mozes imati vrh performansi sada ! i to za 250 evra (Club3D radeon 9700)...

byMaX je napisao(la):
Odusevljava me sto vec mozes imati vrh performansi sada ! i to za 250 evra (Club3D radeon 9700)...

gde to ima za te pare,ja sam trazio i nisam nasao ispod 280🙁

Pa moras da poznajes izvesnu Jasminu kod koje su cene nize i do 200%😀

Ovi likovi su bas utripovali sa ovako glomaznim sistemima hladjenja, neophodno li je ovo cudo?

Kako nije neophodno, za 2 meseca ovi iz nVidia-e, ima da za svoje nove procesore preporucuju hladnjak od Yugo Koral-a..

Ma znas sta, samo pogledam ovako neku karticu i odusevim se koliko sam pametno uradio sto sam za sebe odabrao ATi kartice! 🙂

Broz je napisao(la):

pa nju samo Branko poznaje😀 :wave;

HAHA ljudi vi samo provaljujete.
Ja se razbaca na ovo stolici od smijeha...

Ova Leadtek kartica je stvarno dobro napravljena. Kad gledas u daljini, podsjeca na Kasetofon 🙂

Broz je napisao(la):

Dilerska cena Club3D Radeon 9700 (non pro) kartice je 240 evra... toliko o tvojoj obavestenosti! 😉

Sali se cika Broz malo ne moras odmah da se ljutis🙂
Ta cena je fenomenalna i da sam znao sa nju (a nisam jer sam neobavesten🙂) ne bih se cimao sa ovom iz usa...pa to je 1000din vise nego sto je bila kad sam ja uzimao ovu moju!

:wave;

Ko se ljuti? Jel sam stavio neki od :rocket: :boom: :cuss: <<< ovih smajlija mozda???? 🙂 🙂 🙂

Marti Misterija je napisao(la):
Nedjo Inbox ti je non-stop full!
Konacno ga ispraznih! (morao sam izabrati zadnju opciju iz comboboxa, da bih dokucio do svih poruka). Bilo je interesantnojos jednom procitati Brozovu poruku u kojoj konstatuje kako sam se besmisleno bio naprzio u vezi neke od rasprava na forumu, od pre "100 godina"! 🙂 Veliki pozdrav kolega:wave;
cheers

Ehhhh kad je to bilo dragi moj Nedeljko, tad sam jos bio momak😀
Veliki pozdrav i tebi druze stari🙂 :wave;

Nazad
Vrh Dno