Šta je novo?

Leadtek A300 :)

pitanje

jel ovaj "omot" dovoljan samo za hladjenje ili ce moci da se nesto overklokuje?(na occ. racunam sve vise od 5 Mhz:D )

Prema nekim izvestajima prvi modeli sa nV 35 gpu zauzimaju 2 (slovima DVA)!?!?! pci slota svojim sistemom za hladjenje!!!!
Dakle ako je ovo tacno onda je nV pocela da proizvodi belu tehniku jer ovakvi rashladni sistemi pre spadaju u gore spomenute uredjaje... fridz, zamrzivac, klima itd :D :D

Marti Misterija je napisao(la):
Prema nekim izvestajima prvi modeli sa nV 35 gpu zauzimaju 2 (slovima DVA)!?!?! pci slota svojim sistemom za hladjenje!!!!
Dakle ako je ovo tacno onda je nV pocela da proizvodi belu tehniku jer ovakvi rashladni sistemi pre spadaju u gore spomenute uredjaje... fridz, zamrzivac, klima itd :D :D

Ne, zauzet je "samo" AGP i prvi PCI - kazu ionako najcesce ne koristimo taj prvi PCI slot...

Nesto slicno kao kod ABit OTES III sistema hladjenja - bucno i mucno :)

ljudi, niko se ne pita koliko je zaista ova kartica teska?! hoce li standardna "stipaljka" mocu da zadrzi ovo cudo da ne ispadne iz slota :beat:

Miroslav je napisao(la):
ljudi, niko se ne pita koliko je zaista ova kartica teska?! hoce li standardna "stipaljka" mocu da zadrzi ovo cudo da ne ispadne iz slota :beat:
Ja lepo kazem bela tehnika ali izgleda da me neki ovde ne slusaju... :D :D

Izgleda fenomenalno ali ne verujem da ce biti ispod 500$:(
Da ne pominjem perf. i IQ:D

Odusevljava me sto vec mozes imati vrh performansi sada ! i to za 250 evra (Club3D radeon 9700)...

byMaX je napisao(la):
Odusevljava me sto vec mozes imati vrh performansi sada ! i to za 250 evra (Club3D radeon 9700)...

gde to ima za te pare,ja sam trazio i nisam nasao ispod 280:(

Pa moras da poznajes izvesnu Jasminu kod koje su cene nize i do 200%:D

Ovi likovi su bas utripovali sa ovako glomaznim sistemima hladjenja, neophodno li je ovo cudo?

Kako nije neophodno, za 2 meseca ovi iz nVidia-e, ima da za svoje nove procesore preporucuju hladnjak od Yugo Koral-a..

Ma znas sta, samo pogledam ovako neku karticu i odusevim se koliko sam pametno uradio sto sam za sebe odabrao ATi kartice! :)

Broz je napisao(la):

pa nju samo Branko poznaje:D :wave;

HAHA ljudi vi samo provaljujete.
Ja se razbaca na ovo stolici od smijeha...

Ova Leadtek kartica je stvarno dobro napravljena. Kad gledas u daljini, podsjeca na Kasetofon :)

Broz je napisao(la):

Dilerska cena Club3D Radeon 9700 (non pro) kartice je 240 evra... toliko o tvojoj obavestenosti! ;)

Sali se cika Broz malo ne moras odmah da se ljutis:)
Ta cena je fenomenalna i da sam znao sa nju (a nisam jer sam neobavesten:)) ne bih se cimao sa ovom iz usa...pa to je 1000din vise nego sto je bila kad sam ja uzimao ovu moju!

:wave;

Ko se ljuti? Jel sam stavio neki od :rocket: :boom: :cuss: <<< ovih smajlija mozda???? :) :) :)

Marti Misterija je napisao(la):
Nedjo Inbox ti je non-stop full!
Konacno ga ispraznih! (morao sam izabrati zadnju opciju iz comboboxa, da bih dokucio do svih poruka). Bilo je interesantnojos jednom procitati Brozovu poruku u kojoj konstatuje kako sam se besmisleno bio naprzio u vezi neke od rasprava na forumu, od pre "100 godina"! :) Veliki pozdrav kolega:wave;
cheers

Ehhhh kad je to bilo dragi moj Nedeljko, tad sam jos bio momak:D
Veliki pozdrav i tebi druze stari:) :wave;

Vrh Dno