Šta je novo?

Leadtek 8600GTS problem -.-

Xardaz_abc

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2007
Poena
309
evo o cemu se radi kada je stranica kucista zatvorena i ukljucene neonke u njemu posle odredjenog vremena provedenog u wow-u pocunju texture da se brljaju mesaju boje roze plave ... kada dodirnem chipove na kartici moz se przi kafica xD
kuler vrti ali tiho ...
kada skinem stranicu i pogasim neonke sigram se po ceo dan i ne desava se pomenuti problem .. ima li neko ideju kako to da sredim ?:wall:

Ali ja ne bih gasio neonke voleo bih da to radi sve uskladjeno... btw znas li kojim programom bih mogao da kontrolisem obrtaje kulera na vga ?

Riva tuner.

ma nisam hteo da se drndam iskljucio sam neonke zatvorio stranicu mozda me zeza kinesko napajanje u situaciji kad sve popalim xD

Ako si tako siguran da je kartica potpuno ispravna da li bi bio ljubazan da nam kazes zasto si dao oglas na limundu a ne ovde?
Ja bih je ovde odmah kupio za tih 30EU ali sam shvatio da nesto nije u redu ako ovde gde pitas za pomoc ne dajes oglas posebno sto je cena fer i realna...

zaboravio sam da napishem u cemu je bio problem grejala se jer je bila klokovana na 710mhz vratio sam je na 610 (default) i radi kao sat i dok su neonke ukljucene pozz

Ako si tako siguran da je kartica potpuno ispravna da li bi bio ljubazan da nam kazes zasto si dao oglas na limundu a ne ovde?
Ja bih je ovde odmah kupio za tih 30EU ali sam shvatio da nesto nije u redu ako ovde gde pitas za pomoc ne dajes oglas posebno sto je cena fer i realna...

a ovde nisam dao oglas zato sto nemam dovoljno poruka na forumu pogledaj moj profil i videces da ih nemam ni 30tak -.-

Nazad
Vrh Dno