Kostolomac.TK je napisao(la):U zavisnosti koliko je stara, da li je AGP ili PCI-E i koliko garancije dajes? Pretpostavljam da je PCI-E i da je to VGA LEADTEK PX7800GT-TD256V PCI-E 256MB DDR3 GeForce 7800GT, MyVIVO, DVI, TV-out, 256bit
MIO je napisao(la):evo bas gledam po cenovnicima 350 je bas malo, neverujem da bi ga dao ispod 400, pogotovo sto se vanseriski klokuje, sto se nemoze reci za bas sve primerke
90$ ??? Na cemu je komsija? (ne mislim na grafiku) :dBroz je napisao(la):Slazem se. Zato bi ti bilo najbolje da prodas nekome ko zna da ceni cinjenicu da tvoj GT nije nista sporiji od GTX-a.
@Kisa: volim ljude koji pazljivo citaju i imaju oko za detalje😉 da, spao sam na x800 ali ga uzeh od komsije za 90$ i tera mi sve u 1024 na mediumu...iznenadjujuce dobro
Broz je napisao(la):Au brate, pa gde si ti video AGP 7800GT?🙂
@MIO: otprilike bi cena bila = trenutna cena na trzistu x 0.85
zasto prodajes, jel ti treba nesto brzze😉
Broz je napisao(la):Slazem se. Zato bi ti bilo najbolje da prodas nekome ko zna da ceni cinjenicu da tvoj GT nije nista sporiji od GTX-a.
@Kisa: volim ljude koji pazljivo citaju i imaju oko za detalje😉 da, spao sam na x800 ali ga uzeh od komsije za 90$ i tera mi sve u 1024 na mediumu...iznenadjujuce dobro
staljin je napisao(la):Ali 7800gt ima 4 pajpa manje od 7800gtx
Broz je napisao(la):i?🙂
nema to veze. ima i x800pro 4 manje od 6800gt. ima x1800xl 4 manje od 7800gt. ima x1800xt 8 manje od GTX...
pogledaj testove po netu gde porede nasvirane GTove sa GTXovima na defaultu (256MB) pa ces videti da ima i sutuacija da je GT brzzi...
BozicBata je napisao(la):Kako god. Ali ipak moje je misljenje da bih pre otisao i dao 450 EU za ne koriscenu karticu u radnji nego sto bi za 400 kupio koriscenu pa makar i 3 dana. Gde je 400 tu je i 450. :banana:
Pa sto bi davao i tih 400 kad ne moras. Sve igre rade i na slabijim kartama :dProday je napisao(la):E vidis ja bih pre uradio suprotno!!! Sto bih bacao 50E ako nemoram.
BozicBata je napisao(la):Au pretera ga sa tih 450. Koliko se secam Broz je prodavao XFX 7800GT za 320 sto je bila dobra kupovina. Mislim da ce svako ko se odluci za kupovinu ovoga Leadteka pre dodati jos koji euro, kad vec daje tolike pare, i kupiti u radnji nego da daje 400 EU za polovnu kakva god da je. Znaci ako zelis da je prodas, vise je verovatno da ce za 350 da promeni vlasnika, nego za 400.
Znas, polovne stvari predstavljaju izvesnu odbojnost pri kupovini, bila ona specijalna ili ne. Preterivanje sa cenom, odnosno ceniti je vise od nove... I ne znam gde si nasao GT za 500€.luka-d je napisao(la):Cena nove je oko 500 € posto je skoro izasla znaci da je relativno nova pa mozes da je prodas za oko 450 € sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari