Šta je novo?

leadtek 7800gt

• Začetnik teme Začetnik teme MIO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MIO

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
619
Koliko bih mogao trenutno dobiti za ovu karticu, koja je vasa procena vrednosti, znaci kartica je Leadtek 7800gt my vivo, i stabilno radi na 510gpu i 1.21memorija, razmisljam o prodaji pa zato pitam?

U zavisnosti koliko je stara, da li je AGP ili PCI-E i koliko garancije dajes? Pretpostavljam da je PCI-E i da je to VGA LEADTEK PX7800GT-TD256V PCI-E 256MB DDR3 GeForce 7800GT, MyVIVO, DVI, TV-out, 256bit

stara je mesec dana i radi kod mene u masini na tim klokovima, garancija je 2 godine, da pci-e je naravno, nepostoji agp verzija 7800gt ili gtx!

Kostolomac.TK je napisao(la):
U zavisnosti koliko je stara, da li je AGP ili PCI-E i koliko garancije dajes? Pretpostavljam da je PCI-E i da je to VGA LEADTEK PX7800GT-TD256V PCI-E 256MB DDR3 GeForce 7800GT, MyVIVO, DVI, TV-out, 256bit

Au brate, pa gde si ti video AGP 7800GT?🙂

@MIO: otprilike bi cena bila = trenutna cena na trzistu x 0.85
zasto prodajes, jel ti treba nesto brzze😉

Poslednja izmena:
prodajem jer mi treba lova, a i ovako mi lapi u masini, prakticno nista ni neigram!

~350€

@Broz:
Je li, spao si na x800 ili je to "privremena faza"? 😀

Poslednja izmena:
evo bas gledam po cenovnicima 350 je bas malo, neverujem da bi ga dao ispod 400, pogotovo sto se vanseriski klokuje, sto se nemoze reci za bas sve primerke

MIO je napisao(la):
evo bas gledam po cenovnicima 350 je bas malo, neverujem da bi ga dao ispod 400, pogotovo sto se vanseriski klokuje, sto se nemoze reci za bas sve primerke

Slazem se. Zato bi ti bilo najbolje da prodas nekome ko zna da ceni cinjenicu da tvoj GT nije nista sporiji od GTX-a.
@Kisa: volim ljude koji pazljivo citaju i imaju oko za detalje😉 da, spao sam na x800 ali ga uzeh od komsije za 90$ i tera mi sve u 1024 na mediumu...iznenadjujuce dobro

Broz je napisao(la):
Slazem se. Zato bi ti bilo najbolje da prodas nekome ko zna da ceni cinjenicu da tvoj GT nije nista sporiji od GTX-a.
@Kisa: volim ljude koji pazljivo citaju i imaju oko za detalje😉 da, spao sam na x800 ali ga uzeh od komsije za 90$ i tera mi sve u 1024 na mediumu...iznenadjujuce dobro
90$ ??? Na cemu je komsija? (ne mislim na grafiku) :d

Broz je napisao(la):
Au brate, pa gde si ti video AGP 7800GT?🙂

@MIO: otprilike bi cena bila = trenutna cena na trzistu x 0.85
zasto prodajes, jel ti treba nesto brzze😉

Pa zar ne vidis da sam se ponadao ... sto mi bre srusi tako nadu 🙂

Broz je napisao(la):

Ali 7800gt ima 4 pajpa manje od 7800gtx

Takodje mislim da ispod 400 ne bi trebalo, pogotovo sto je VIVO, super se klokuje, Leadtek, 2 godine garancije. Dakle 400 sigurno.

staljin je napisao(la):
Ali 7800gt ima 4 pajpa manje od 7800gtx

i?🙂
nema to veze. ima i x800pro 4 manje od 6800gt. ima x1800xl 4 manje od 7800gt. ima x1800xt 8 manje od GTX...
pogledaj testove po netu gde porede nasvirane GTove sa GTXovima na defaultu (256MB) pa ces videti da ima i sutuacija da je GT brzzi...

Broz je napisao(la):
i?🙂
nema to veze. ima i x800pro 4 manje od 6800gt. ima x1800xl 4 manje od 7800gt. ima x1800xt 8 manje od GTX...
pogledaj testove po netu gde porede nasvirane GTove sa GTXovima na defaultu (256MB) pa ces videti da ima i sutuacija da je GT brzzi...

Verujem ti.Posto je tako nista ispod 400 eura

Au pretera ga sa tih 450. Koliko se secam Broz je prodavao XFX 7800GT za 320 sto je bila dobra kupovina. Mislim da ce svako ko se odluci za kupovinu ovoga Leadteka pre dodati jos koji euro, kad vec daje tolike pare, i kupiti u radnji nego da daje 400 EU za polovnu kakva god da je. Znaci ako zelis da je prodas, vise je verovatno da ce za 350 da promeni vlasnika, nego za 400.

Poslednja izmena:
Nemozes da uporedjujes Brozovu cenu i cenu na nasim prostorima, ako mislis jedino da odes caskom u ameriku i da kupis tamo karticu, nove 7800gt ovde kostaju do 450e zavisno od modela, moja karta je nova, stara je mesec dana i ima proveren overclock, da ne pominjem da je vivo i da ima garanciju jos godinu i jedanaest meseci, po mom misljenju pre bi kupio onu kartu koja mi se vise isplati, kad kupis novu ko ti garantuje oc kao ovaj, i bilo bi smesno da dajem karticu ispod 400eura, cisto bacanje para!

Ne daj ispod 400, zbog tolike garancije.

A ne verujem da overclock i garancija imaju sta da traze u istoj recenici. 🙂

Ovo je kao kad sam prodavao memoriju i rece mi covek na mail da ima za 70$. U US. :smash:

Kako god. Ali ipak moje je misljenje da bih pre otisao i dao 450 EU za ne koriscenu karticu u radnji nego sto bi za 400 kupio koriscenu pa makar i 3 dana. Gde je 400 tu je i 450. :banana:

Poslednja izmena:
Slazem se, 400 eura je sasvim ok cena, koliko vidim kod nas nema da se uzme nov za ispod 450.

Ima logike u postovima BozicBate. Ja to prvi ne bih uradio. Uvek bih dodao tih ~50€. Naglasavam, to je samo moje misljenje!
Naravno, kreni sa 400€...

@Broz:
Odlicna kupovina. 🙂

Poslednja izmena:
Kisa i BAta misljenje uvazeno! Mislim da je 400e postena cena za ovakvu karticu. Rale garancija i oc imaju itekako sta da traze u jednoj recenici, ja naprimer nebi kupovao karticu sa manje od godinu dana garnancije, a oc je samo bonus, tj nece ti se dogoditi da ti prodavac kaze nemogu da ti uvazim garanciju zato sto si overklokovo proizvod, hocu reci garancija nevazi samo ako ima vidljivih fizickih ostecenja na tom proizvodu.

Hehe jos samo da mi je 100 postova, pa da dam oglas, je... ga kad nisam bas pricljiv.

BozicBata je napisao(la):
Kako god. Ali ipak moje je misljenje da bih pre otisao i dao 450 EU za ne koriscenu karticu u radnji nego sto bi za 400 kupio koriscenu pa makar i 3 dana. Gde je 400 tu je i 450. :banana:

E vidis ja bih pre uradio suprotno!!! Sto bih bacao 50E ako nemoram. Da nedobijas garanciju pa ajde, nego ovako imas karticu koja provereno radi i to radi stabilno na dosta visokim frekvencijama.

Nego Mio covece sto prodajes bre to, pa tek si uzeo??? Jel si to za 30 dana uspeo da predjes sve igre a??? lol

Proday je napisao(la):
E vidis ja bih pre uradio suprotno!!! Sto bih bacao 50E ako nemoram.
Pa sto bi davao i tih 400 kad ne moras. Sve igre rade i na slabijim kartama :d

BozicBata je napisao(la):
Au pretera ga sa tih 450. Koliko se secam Broz je prodavao XFX 7800GT za 320 sto je bila dobra kupovina. Mislim da ce svako ko se odluci za kupovinu ovoga Leadteka pre dodati jos koji euro, kad vec daje tolike pare, i kupiti u radnji nego da daje 400 EU za polovnu kakva god da je. Znaci ako zelis da je prodas, vise je verovatno da ce za 350 da promeni vlasnika, nego za 400.

Da prodavao sam ali to je bio specifican slucaj a ne pravilo. Ja NISAM hteo da zaradim na njoj nego samo da je prodam za onoliko koliko je mene kostala.

Cena nove je oko 500 € posto je skoro izasla znaci da je relativno nova pa mozes da je prodas za oko 450 € sigurno

luka-d je napisao(la):
Cena nove je oko 500 € posto je skoro izasla znaci da je relativno nova pa mozes da je prodas za oko 450 € sigurno
Znas, polovne stvari predstavljaju izvesnu odbojnost pri kupovini, bila ona specijalna ili ne. Preterivanje sa cenom, odnosno ceniti je vise od nove... I ne znam gde si nasao GT za 500€.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Pa pazi, i svi specijalni primerci bartona i semprona su bili ustvari polovni (odnosno testirani ) pa su se papreno prodavali, tako da ako njegovo koriscenje grafe smatramo testiranjem, moze je skupo prodati 😉

Sad, pitanje je: "Ima li neki kupac koji se slaze sa tim?" :d

Nazad
Vrh Dno