Šta je novo?

leadtek 6800le procena

• Začetnik teme Začetnik teme marsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

marsi

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2004
Poena
320
zamolio bih za procenu Leadtek 6800le. (AGP, 300/700 8/4 oko 6779 3dmarka03).
kartica je doneta iz USA, nema kutiju, ali ima prateci softver, kablove i knjizice. kartica je stara dva dana. nece da se otkljuca u 16/6, vec samo u 12/6 mada i to je malo klimavo, jer se u 3dmarku03 u mother nature testu pojavljuju jedva primetne tackice po vodi....inace u ostalim testovima i igricama nisam primetio nista. takodje nisam probao ni koliko se klokuje kartica...
hvala.

Reci cu ti samo da je u Milenijumu u Novom Sadu nova kartica 195 eura (Leadtek), za koju imam pouzdanu informaciju da se otkljucava full, pa ti sam pokusaj da formiras neku cenu!

hteo sam da napisem, ali nisam siguran da li su ovih 12/6 na koliko je sada drzim OK. takodje nisam uspeo da klokujem karticu ni malo, neka *******cija sa drajverima (komp mi je u ocajnom stanju, prethodno instalirano brdo drajvera za ati). a da napisem koliko se otkljucava a da ne napisem koliko se klokuje mi je malo neozbiljno...
sa druge strane benchmark nije mesto gde ce neko da kupi ovu karticu a da prethodno ne pita da li se otljucava...
sa trece strane da sam hteo nekom da uvalim karticu prodavao bih je preko halo oglasa i sl.
i tako...

nego idalje ne znam koja bi cena bila ok. nesto kontam da je 160-180€ ok.

Imaj samo na umu da za te pare 160-180 eura moze da se pazari nova 6600GT koja je po performansama moze da parira 6800le koja se neotkljucava!

... i da je dobro prestigne, posto ja jace rezultate od njega imam sa modovanom 6200-tkom... :trust:

uh bre ljudi ispade na kraju da je i moja radeon 9550 bila bolja od ove...

Pa dobro ljudi, rece chovek da se otkljucava na 12/6, shto je cak i na tim default klokovima (a sigurno moze da se klokuje bar za 50 Mhz i za core i za memoriju) sigurno bolje od svakog 6600GT. A rezultat u 3D marku mu je sa default pipe-ovima... tako da... mislim da moze opushteno da trazi otprilike tih 160-180e (Naravno ako u igricama radi sve ok sa otkljucanim pajpovima 😉 )

Poslednja izmena:
@marsi
Sta da ti kazem, kad imam 7300 poena u 3DMark03 testu sa pomenutom kartom, koju necu da pominjem koliko sam platio, da ti ne kvarim pazar...

6600GT kad se klokne onoliko koliko moze svaka da radi (550/1000) daje skoro 9000...

@Typhoon.X
Drugar, ne citas pazljivo. 😀
Brljavi mu sa 12/6...

Poslednja izmena:
to sto brljavi na 12/6 se jedva primecuje samo u pomenutom testu, inace za dva dana koliko je vec drzim na 12/6 nisam primetio nista lose....
uspeo sam malo i da je kloknem 390/870 i dobijem 9969 3dmarka03... sa modom biosa i jos malo zezancije kontam da ce kartica da dogura do oko 11000. takodje nemam sad mnogo vremena da se zezam sa ovim...a i trebalo bi prvo da reinstaliram ceo win....

@ Delija :

Citam ja, ali isto tako znam da i meni karta hoce da zeza u tom nature testu (jedan deo texture na kornjaci treperi, ali samo tu), dok u igrama radi sooperishka, cak i u ovim najnovijim... 😉

@marsi
Eto, ipak je cela prica korisna i podigla ti je cenu kartice... 😀

Nazad
Vrh Dno