Šta je novo?

Leadtek 6600GT-MALO 3DMARK-ova!?

• Začetnik teme Začetnik teme d@do
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

d@do

Čuven
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
609
Problem je sledeci: ugradio sam drugaru Leadtek 6600GT graficku, i cini mi se da bi sve bilo sjajno da nije porazavajuceg rezultata 3DMARKA 05 koji se zaustavlja na 1420! E sad, mene zanima dali je to normalno posto sam po raznim casopisima video da se ta cifra krece oko 3000-4000 3D MARKOVA.
Kada smo Far Cry pokusali staviti na Very High dobijali bi smo puno crnih 'FLEKA' kojih nismo vidjali na normalnim setovanjima,nisam puno isprobavao ali mi se cini da je situacija takva i sa slicnim igrama.
Konfiguracija je sledeca: AMD 2100+, ABIT NF7, 2x256 ADATA DDR400, WD 1200JB, Sony COMBO drive,Eurocase 300W.
I jos jedno pitanje, WinFox mi kaze da karta radi u 2D modu na 300/900, a u 3D na 500/900 sto bi trebalo da je po Defaut-u, sta bi to trebalo da znaci, na kojoj frekvenciji stvarno radi, jer je RivaTuner, 3DMARK05 i WinFox malo-malo pa razlicito ocitavaju. E da, u 3DMark-u smo koristili Default postavke...

Instaliraj najnovije drajvere. To napajanje je slabo. Pozeljno je najmanje 350W realne snage.

Na karti imaš kon.za struju,pa prikači,ako već nisi.
Ako nije problem struja onda su možda drajveri od m.ploče ili graf. u pitanju.Može doći do konflikta između stari i novi drajvera pogotovo ako su prije bili Atijevi,i treba ih potpuno obrisati sa Driver Cleanerom.
Za FC moraš imati instaliran 1.3 patch.
Karta radi na 500/900.

Neznam kako ti nije javila kartica da ne dobija dovoljno napajanje posto kao sto rax13 kaze minimum je 350w realne snage za nju.Ja sa Club 3d 6600GT dobije 3560 u 3dmark 05 tako da ja mislim da ti je napajanje u pitanju a usput mozda i drajveri

Poslednja izmena:
Pravih 300W je dovoljno za tu kartu.

Nazad
Vrh Dno