Šta je novo?

Leadtek 6200 PCIe - GDE?

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dakle, Leadtek 6200 PCIe (PX6200-TD128)... 128-bitni, naravno... modabilan, podrazumeva se ;)
(dobro, to je vec na meni da utvrdim :smoke: )

Gde ima, zna li neko? Nesto nema Leadtek-a uopste... tako mi je bar receno... sad, da li to vazi samo za AGP karte ili i za PCIe takodje...

CAR je napisao(la):
Dakle, Leadtek 6200 PCIe (PX6200-TD128)... 128-bitni, naravno... modabilan, podrazumeva se ;)
(dobro, to je vec na meni da utvrdim :smoke: )

Gde ima, zna li neko? Nesto nema Leadtek-a uopste... tako mi je bar receno... sad, da li to vazi samo za AGP karte ili i za PCIe takodje...

ALA ste zapeli za taj 6200,pa nista drugo ne vidite :d

Ja ti preporucujem Leadteka 6600 PCI-e ima Hunixe 3.6 klokuje se do 530/670Mhz i krajnja cena mu je oko 120evra sto je vrlo malo skuplje od 6200-ke.Po meni ne vredi cimanje sa 6200-kama jer je mala razlika u ceni barem u PCI-e varijanti

Pa znas kako... ove 6200-tke klokuju do nekih 580/680 (eventualno 700, koliko je do sad najbolje), kada se uflesuje onaj Sparkle 6600 bios... sad, to je definitivno veci klok od tog sto si naveo, a meni licno je najmanji problem to sto karta "mora" da se otkljuca i klokuje... ;)
A i ovo bude nekako sladje! :D

Hvala svima za infoe.

CAR je napisao(la):
Pa znas kako... ove 6200-tke klokuju do nekih 580/680 (eventualno 700, koliko je do sad najbolje), kada se uflesuje onaj Sparkle 6600 bios... sad, to je definitivno veci klok od tog sto si naveo, a meni licno je najmanji problem to sto karta "mora" da se otkljuca i klokuje... ;)
A i ovo bude nekako sladje! :D

Hvala svima za infoe.

Isti rezultat ces dobiti kada sparkle Bios uflesujes i u6600,kartice su apslolutno indenticne,ali je razlika u ceni vrlo mala da bi se cimao da trazis iskljucivo 6200.

One gore rezultate tesko da ce da izvuce prosecan 6200,uglavnom su to max klokovi posle raznih hladnjaka,modova i biosa,ja sam pricao o normalnim klokovima bez ikakvih budzenja

Vrh Dno