Šta je novo?

Leadtek 6200 otisao zauvek?

Sada su ovakva pitanja beskorisna graficka crkla a mi mozemo da trazimo uzrok jos 2 godine ali nju da popravimo ne mozemo :wall:

Nema sta drugo da bude, nego da nije bilo dobrog kontakta.

Ako je tempa stvarno isla na 130C, eto i odgovora na pitanje sta je moglo da mu se desi. Sprzen je k'o zec :d, samo se to nije odmah manifestovalo.

Ti ga bas pretera.Em ga klokujes ko nenormalan,em mu skidas kuler.
Na kraju ti jeftino ispade skupo .

Giant je bio lepo pritegnut, ne znam sta mu je bilo, ranije je radio lepo.
@Hejvule Ako si citao ranije postove, rekao sam da sam kuler skinuo jer je temp. bila velika, ne zato sto se to meni svidja ;)

NiTro je napisao(la):
Giant je bio lepo pritegnut...

Možda je ovo problem sa sadašnjim kulerom... Probaj da ga nategneš malo ako razumeš šta pričam...

igor2 je napisao(la):
Inace ostetio si GPU ili Memoriju ili oba...
Al' si mu rekao... jel' ima jos nesto sto je mogao da sjebe? Da otkine komad PCB-a, recimo, ili nesto jos gore?

Mogao je.
Mogao je da osteti vodove na kartici, slucajnim zakgrebavanjem.
Mogao je da odvali kondenzator.
Mogao je da zakaci neku el. komponentu.
Mogao je i da okrnji PCB.
U toku 4 godine meni se desilo i da ostetim stampanu plocu pri montazi kulera (kombinacija nervoze i umora), i da otkinem kondenzator na r9600XT (iz istih razloga kombinovanih sa losim kvalitetom kartice).
I cemu tvoj post na ovom topicu? Jesi ista pametno rekao?
@Nitro
Moj savet da trazis garanciju je bio ironican.
Nakon svega sto si radio kartici, bilo bi krajnje neposteno da se pozivas na garanciju.

igor2 je napisao(la):
Mogao je.
Mogao je da osteti vodove na kartici, slucajnim zakgrebavanjem.
Mogao je da odvali kondenzator.
Mogao je da zakaci neku el. komponentu.
Mogao je i da okrnji PCB.
U toku 4 godine meni se desilo i da ostetim stampanu plocu pri montazi kulera (kombinacija nervoze i umora), i da otkinem kondenzator na r9600XT (iz istih razloga kombinovanih sa losim kvalitetom kartice).
I cemu tvoj post na ovom topicu? Jesi ista pametno rekao?
Jesi li ti uopste procitao sta je covek napisao?!? I kako je obrazlozio svoj problem?
Nisi, i to je ocito, jer si samo bubnuo - "sjebao si jedno ili drugo. Ili oba". Ali ovo ti je najbolje - ILI OBA!!! :zgran:
Nema sta, time si definitivno razresio u cemu je problem.

Covek je skidao hladnjake, kao i samog Giant-a... ne verujem da je ***** da:
a) osteti vodove na kartici, slucajnim zagrebavanjem
b) odvali kondenzator.
c) zakaci neku el. komponentu
d) okrnji PCB.

Zasto ne verujem? Zato sto skidanje Gianta nije neki tezak postupak... a ne verujem da je to radio motornom testerom i lemilicom.
A inace sam i sam skidao nebrojeno coolera sa razlicitih grafickih, kako nekih jednostavnih, tako i nekih mnogo *******ih za montazu/demontazu (FX5900 Ultra, Silencer-i)... i, ma koliko da sam umoran i nervozan bio, nikad nisam odvalio kondenzator ili izgrebao PCB.

Ja jesam.
Eto priznajem :(
Bolji si h4xz003.
Pozdrav

A šta ćeš, drugar je ***** 9550, kada joj je stavio hladnjake na memoriju. Nego što je fazon, nije izgorela kartica, nego mosfet na kartici.
Ali samo da kažem kog si :-devil-: skidao giant-a sa kartice. E da proveri da nije možda i tebi izgoreo mosfet (čisto sumnjam, pre će biti da si trapavo skinuo giant-a sa kartice) pošto se on može zameniti. Garanciju sumnjam da će ti uvažiti, jer se najverovatnije (pretpostavka) vidi da su na memoriji bili nakačeni hladnjaci. E da možda si sada raspoložen da prodaš tog Giant-a. :eyebrows:

edit by MM - bez ruznih reci molim.

Poslednja izmena od urednika:
Uspeo sam nekako da se snanjem, menjao sam ovu moju. Hvala swima na pomoci

NiTro je napisao(la):
Uspeo sam nekako da se snanjem, menjao sam ovu moju. Hvala swima na pomoci

Ahaha dobar si...
Ajde podijeli s nama kako. Ako si dobio nekog GT-a da i ja spalim svoju :d

odgovor? ;) bash me zanima,mada ako se lepo sakriju tragovi od svih tih silnih budzenja nevidim razlog zashto nebi uvazili a kolko se secam napisao je da je vratio originalni bios

Pa sta rece, de se sad izgubi??? Pricaj kako si bre zamenio, sta uvalio si nekom bolidu koji voli da gleda kockice ili sta?? Ajde javljaj :D

Poslednja izmena:
Ajde, uvazili mi garanciju, zato sto poznajem lika tamo, preko jos nekog lika, itd...
P.S Dobio sam 6600, moju sam lepo sredio, sve vratio na def.

I posle kazu da prodavci tesko uvazavaju reklamacije i da ti uvale neku neadekvatnu zamenu! He! He!

Pa nisu svi prodavci isti, + imao sam vezu...

Al ti imas srece.kad bi ja moju graficku sprzio i odneo na reklamaciju dobio bih K*****u!!!

Da ne otvaram novi thread.innteresuje me da li giant pasuje na asus radeon 9550ge!!
unapred hvala!!!

va_milos je napisao(la):
...innteresuje me da li giant pasuje na asus radeon 9550ge!!
unapred hvala!!!

Da, pasuje.
:wave:

Ne shvatam - iz zabave si skidao kuler i hladnjake sa memorije čisto da vidiš kako će raditi i pri tome ostavio OC karticu. :trust:

Baš kad mislim da sam čuo sve... :smash:

Ne da ne odgovara on na to pitanje po bog zna koji put , skinuo je kuler jer nije radila kako treba sa giant-om.

E, ako si to skontao tek sad, znaci da ti ni ne treba bolje, tj. da se ne igras uopste. :p

Ajde i ja da ne otvaram novi thread.

Uskoro planiram da stavim NV Silencer na asus 7800GT ... pa zna li iko da li cu imati problema sa skidanjem hladnjaka sa memorije?
Moram da napomenem da nisu kockice, nego su iz dva dela.
I zna li iko kako na ovog grafickoj da pogledam temperaturu memorije??

E, bas sam otisao u offtopic ... izvin'te :)

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
E, ako si to skontao tek sad, znaci da ti ni ne treba bolje, tj. da se ne igras uopste. :p
Ma jedino sto igram je wow, al vidim nesto slowyje :d

Evo i ja da se oglasim. Samo da zakljucim da si imao srece vise nego pameti :d
I to mnogo.

deco, ovo vam je za nauk, ne pokusavajte ovo kod kuce, pogotovo ne sa CoolVivo-m... sa Giant-om jos djene djene... ali Cool Vivu ako (uopste) uspete da je namontirate, a usput vam ne izraste treca ruka, nemojte da skidate... sa njom je jos veca verovatnoca da ostetite kartu...
:wave:

Nazad
Vrh Dno