Šta je novo?

leadtek 2000xp expert - instalacija drajvera

ivaniivana

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2007
Poena
301
Da li neko moze da pomogne?

problem je u sledecem
imam gore navedenu tv karticu , stavim je u slot i pokrenem windows . sam windows mi je prepozna kao pci device , znaci vidi je,ali kada hocu da instaliram drajvere nikako mi ne dozvoljava.probao sam i sa instalacijom novog windows xp-a i sa instalacijom windows viste.drajver nikako ne prihvata.inace slican problem imam i sa skystart2 satelitskom karticom,samo sto nju uopste ne vidi .posedujem plocu ASUS P5N32-SLI DELUXE.
HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP:smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

promeni PCI slot za pocetak, tj zabodi karticu u neki drugi...to je vrlo cest problem, narocito ako imas i jos nesto (modem, zvucna kartica)

Poslednja izmena:
Ne znam sta bi moglo da bude onda.Probaj da skines najnoviji drajver za karticu i novi PVR.

nemam polma sta ti znaci ovo drugo.....hahaha
malo blize objasnjenje
please

^To je to.
E sad, ako ni to ne upali, probaj da instaliras karticu na nekom drugom racunaru, kako bi utvrdio da li je ispravna...A i nadji neki modem ili neki drugu PCI karticu pa probaj da nju instaliras kod sebe, da proveris da li ti ploca radi kako valja...

to cu probati.i jos nesto,gde da nadjem najnovijin driver , ne softver nego driver....
thanks

Meni se desilo da su mi prodali tu karticu u jednoj firmi sa istim simptomima koje ti imaš, menjao sam slotove i sl i na kraju se ispostavilo da je kartica pokvarena. Kada sam je zamenio, instalacija drajvera i PVR-a sa CD-a je prošla glatko i kartica je radila bez ikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno