Šta je novo?

Leadteak TV2000 De Luxe Expert

KGB

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
301
Mozete li mi dati savjete o ovoj kartici, neka iskustva, misljenja, performanse itd...

KGB je napisao(la):
Mozete li mi dati savjete o ovoj kartici, neka iskustva, misljenja, performanse itd...

U odnosu na vecinu konfekcije (ala K-world, itd), ima bolju sliku, ali i dalje je to ispod nivoa jednog dobrog Sony TV-a... Mozda bi ATI 550 bio tu negde na nivou, ali cuo sam da softwer za njega ume da bude problematican, tj. da nema standardni WDM drajver, pa moras da koristis iskljucivo prilozeni (Cyberlink PowerCinema) koji je u staroj verziji (3.0) ocajan i bagovit, a u novijoj (4.0) znatno bolji. Medjutim, vecina kartica na bazi tog cipa dolaze sa starijim a tek poneka sa tim novijim softverom...

Elem da se vratim na Leatek-a... sve u svemu vredi te pare, slika OK, ima FM radio, softver je OK, mada mozes da koristis i razni drugi (npr VirtualPCR, ChrisTV itd).

Imam tu karticu vec neko vreme, slika je odlicna preko kablovske dok sa obicnom antenom nisam probao. Nikakvih problema nisam imao sa softverom i daljinac radi kako treba.
Sve u svemu dobra kupovina.

NOTE : Ako imas sound blaster Live! 24 bit pri svakom menjanju kanala ce ti se mute-ovati doticni kanal ima neki bag sa ovom karticom, problem je u driverima za zvucnu. Nazalost nece biti vise update-ova drivera za ovu zvucnu :(.

Pozdrav

BozicBata je napisao(la):
Jel vredi menjati Pinnacle PCTV za ovaj Leadtek? Jel imao neko iskustva sa obe karte?

Imao sam obe kartice kod Pinnaclove kartice me najvise smaralo cekanje kad se prebacuju programi , znaci ima mala pauza a kod Leadteaka to ide kliz , slika za slikom.Inace Leadteak TV2000 De Luxe Expert je definitivno bolji izbor po meni od Pinnacle PCTV.Ima nesto bolji prikaz i mnogo je bolji softver tako da ce lepo da ti prepozna sve kodeke intalirane na kompu.A i daljinac nije plasticnog izgleda.

Zaboravih da ti kazem jos nesto.
Ovo nisam resio pa sam karticu prodao.
Mislim na Leadteak TV2000 De Luxe Expert.
FSB 200mhz dobijao sam linije na nekim kanalima,cim sam vratio na 166mhz sve je bilo ok.To je mozda bilo do napajanja al cisto da ti skrenem paznju.To ne mora da znaci da ce se i tebi desiti.POZ

sp@le je napisao(la):
...FSB 200mhz dobijao sam linije na nekim kanalima,cim sam vratio na 166mhz sve je bilo ok.To je mozda bilo do napajanja al cisto da ti skrenem paznju.To ne mora da znaci da ce se i tebi desiti...

Verovatno je bilo do napajanja, meni FSB stoji na 300Mhz :) i nema nikakvih linija.

Poz

Vrh Dno