Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Interesuje me ono od 400W i sto ima besumni kuler od 12cm sa unutrasnje strane kucista tacno iznad procesora.
Gde ima kod nas i posto ?
(nazalost nemam sliku)
Leedman nema 😉 Ali zato ima Leadman, tj. PowMax kako ih sada zovu u NecLine-u (odn. kod njihovih dilera).
Takvo baš izgleda nemaju, imaš:
Leadman SBL 9900-PFC Napajanje 400W (CE, TÜV) P4 with LED & 12cm FAN (Blue, Black) -- ali samo sa jednim fanom, i
Leadman LP 6100C Napajanje 300W ( CE, TÜV ) Dual fan
Mene takodje interesuje ovo napajanje. Ima li ko iskustva sa istim, odnosno kakve napone daje i da li zaista besumno!
Ajde vi tamo forumasi u NecLine-u! 😉
ima ih na njihovom site-u kao powmax.com (cinimi se) s tim sto se serija zove kao gore navedena - a modeli u seriji su oznaka 8800 ili tako nesto (zbun>>)
Za sve vas koje interesuje da li je besumno... kod mene na Ener-u je odozdo takodje fan, istina, svega 9-ka... i to se apsolutno *ne cuje* dok SKROZ ne prislonite uvo uz njega! A i tada se cuje jako blago zvizdanje...
Pa nije bas 100%, ali je tiho. Inace mu je glavna prednost hladjenje. Taj kuler iznad procesora mlogo znaci i dok sam imao JNC napajanje temperatura Bartona 2500 mi je bila 48 stepeni u leru, a sa ovim napajanjem mi je 38 stepeni. Kada ga O/C na 3200 dostigne 48 stepeni. Inace, primetio sam od kako imam doticno napajanje da mi se lim na vrhu kucista poprilicno zagreva (vuce se vazduh na gore). Naravno, sam kvalitet napajanja nije na nivou Chiefteca ili DTK ali je bolje nego JNC i slicna.