Šta je novo?

LCpower 500W BOOM

RecklessLife

Cenjen
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poena
169
Izasle su neke bele varnice, restartovao se racunar pa sam ga ugasio. Osetio se dim.

Upalio sam ga, radi sve normalno.

Da li neko zna uzrocnik?

Sta sada raditi?

Testirao sam LynX, Prime, stabilno sve... Upravo sada testiram i pisem , gledam Youtube... Igrice rade, takodje.

Da li da reklamiram napajanje? Imam garanciju...

Hvala vam, unapred...

adsa

Dopuna:

Konfiguracija iz "moja masina" je u pitanju. LC power od 500w sa "crnom" etiketom na sebi.

Moguce da je bilo nesto do struje, ako prolazi Prime i LinX 95% je stabilno sve...

Jel imas unimer? Ako imas izmeri napone u peaku...

gf

Ma ici ce na garanciju.

Nemam unimer, ali upravo sam pokrenuo Prime opet, bukvalno mi ceo racunar zablokira, jedva sam uspeo da ga ugasim...

Sumnjam da je do Windows 7, jer sam ga skoro instalirao, jedino ako se kolju..

Ako je tako, nosi na reklamaciju.
Nisam to ocekivao od tog LC-a...

ne igraj se sa time,LC bas ne zraci kvalitetom,jos ako mu je jedan "deo" otisao,velike su sanse da ti ode jos nesto sa njim kasnije.

reklamiraj ili uzmi nesto krshteno :)

Nadam se da nista nije povukao sa sobom... Kucam vam sa tog PCa...

ikjjk

Stavio sam u Windows XP SP3 mod, sada je vec blokiranje kompjutera pri testiranju u prime95 podnosljivo...

Ne znam sta da radim, narode... Nije mi problem da ga odnesem na garanciju, ali ako ga zadrze, ja para nemam za drugo napajanje? :'(

Hteo sam da cacnem kuciste, tacnije, da namestim glupavu stranicu, i slucajno sam malo pomerio naponski kablic?

Da nije mozda samo kratak spoj u pitanju?

Naposnski kablovi su zakaceni tak oda se ne mogu izvaditi silom ak ose ne priticne komad plastike koja se zakaci. Jedino da prije toga nije bilo dobro spojeno.. odnosno, zakaceno.

Osetilo se blago pomeranje naponskog kabla.

Nisam siguran da je bas napajanje, ne znam sta da radim.

Pogotovo ne, jer sve radi.

Kaze covjek da karak spoj nije "samo".. to je veliki problem.

Hajde valjda izganjas kako treba.

Vrh Dno