Šta je novo?

lcd tv

vlada983

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
301
citao sam 1000 postova i nigde nema konkretno,znaci interesuje me koji lcd tv je najjeftiniji i pokazao se zadovoljavajucim za igranje sony playstaiona 3,znaci da ima 100mhz,1080p...ukratko da moze da se igra sony u fulu...i drugo pitanje koji je najjeftiniji na 100 mhz lcd a da se dobro pokazao..hvala narode

Ovo nece biti dobro...

Jeftino, 100MHz i 1080p ne idu bas zajedno. A igranje u full-u znaci trenutno na 720p...

Ako bas oces full mozda 40M86 na akciji u Tehnomarketu...mada mislim da nije 100MHz, malo Full-a jeste.

Poslednja izmena:
Samsung F serija je novija od M serije, nesto skuplja, ali i nesto bolja.

A najjeftiniji M primerak od 40 inca sam video u Neptunu, tek nesto malo vise od 100k dinara, dok je 46 inca iz iste serije (ako se dobro secam) oko 125k

Solidno se slaze sa PS3, podrzava 24 varijantu

40M86 Tehnomarket na akciji oko 89.999...dobijes i foto aparat :)

Ako se ne varam u pitanju je 40M87. Inace je to odlican model, FullHD i veoma ga hvale. Dobro je i sto onaj primerak koji sam tamo video nema Samsungov 10-bitni panel, vec AO8bit, proizvodnja je iz prvog kvartala ove godine tako da ima i novi softver. Sve u svemu dobro i prilicno povoljno za taj kvalitet.

e , sad ...

jedino ako može negde "tet-a-tet" da uporedi neki 720-vs-1080 model ... da se lično uveri dali mu se isplati ta razlika u ceni , veličini , kvalitetu , itd ...

ipak je najvažnija stvar prilikom odabira , kako to "vaše" oči vide ...

Pa metar i po dana je metar i po dana... HD risiver je vec narucen, u komsiluku imam radnju koja prodaje kablove i imaju DVI->HDMI za komp, ono sto nedostaje je LCD.

Pitanje je vise da li bi u roku od mesec i po mogli da se pojave neki novi modeli, koji bi oborili cene postojecih jos vise. Mozda je i nerealno da ocekujem da 40M87 padne vise od 5.000 dinara u tih mesec i po dana (u odnosu na ovu vec snizenu cenu). Ta razlika u ceni mi ne cini nista bitno, kad vec placam 89.999....

Koliko znam F serija se pojavila nedavno, takoreci pre koji dan, pa se pitam da li ce M serija padati jos ili da pazarim dok je jos ima.

Na zalost, na pitanje o ceni moze ti odgovoriti samo neki distributer a njima je u koristi da cute. Serija F jeste nova ali takodje i dok se pojavi kod nas... Taj tv jeste na akciji pa kao sto si vec cuo za par meseci regularno kostace kao sada. Ako budes koristio HD kanale imasces besprekornu sliku, bolju nego sto si ocekivao. Problem su SD kanali i njihovo skaliranje pa idi do prodavnice i pogledaj. Kuci imaces bolji signal nego u radnji i kao sto ti rekoh akoimas kintu kupuj, neces se pokajati.

Nazad
Vrh Dno