Šta je novo?

LCD TV preporuka

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Preporucite neki dobar LCD TV do 100.000 dinara da je dobar i za gledanje TV programa i za igranje PS3 ili xbox360.

Poslednja izmena:
Bravia sa Bravia Engine-om
Sharp

Ako možeš da daš 100k onda uzmi model koji otprilike toliko košta 🙂 Ali prvo pogledaj na više mesta cene. Televizor koji sam ja uzeo je imao raspon cena od 67k do 92k dinara, zavisno od prodavnice.

Bravia sa Bravia Engine-om
Sharp

Ako možeš da daš 100k onda uzmi model koji otprilike toliko košta 🙂 Ali prvo pogledaj na više mesta cene. Televizor koji sam ja uzeo je imao raspon cena od 67k do 92k dinara, zavisno od prodavnice.

Ma dao bih ja i malo vishe do 110k, a da je dobar. Imas da mi preporucis neku prodavnicu. Gledao sam neke bravie i nisam nesto preodusevljen ali je cinjenica da je sony sony. Kako odziv konkretno utice na igranje. Svi modeli koje samgledao deklrisani su na 8ms. Da li je to dovoljno.

Ako imas 100k pozajmi jos malo pa kupi ovaj tv a inace ima 3HDMI kako pise na zvanicnom sajtu
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09028240
http://www.samsung.com/uk/products/television/tftlcd/le37m87bdxxeu.asp?page=Specifications
SAMSUNG LE-37M87BD
-37" LCD/TFT ДИСПЛЕЈ
-FULL HD
-РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080
-ДИНАМИЧКИ КОНТРАСТ 8000:1
-ОСВЕТЉЕНОСТ 550 CD/KV.M.
-ОДЗИВ 8MS
-DVB-T DIGITAL TUNER
-3 HDMI, SCART, COMPONENT, SVIDEO, PC УЛАЗИ
-ВРЕМЕ ОДЗИВА 8MS
-DNIE ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОБОЉШАЊЕ СЛИКЕ
-NICAM/A2 STEREO
-SRS TRUSURROUND XT ЗВУК
-PIP (PC/HDMI)
~ 120k din

Poslednja izmena:
ako vas zanima poredjenje karakteristika Samsung LCD TV koristite ovaj link na Samsung RU

koja te velicina ekrana zanima?

ako vas zanima poredjenje karakteristika Samsung LCD TV koristite ovaj link na Samsung RU

koja te velicina ekrana zanima?

pa oko100 cm, mada sam nesto razmisljao o nekoj Braviji il LG-u. Mada ovaj Samsug obecava po karakteristikama mada ne zam jel oni ima 1080p

Nazad
Vrh Dno