- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Amon_Ra je napisao(la):PJ sta si odlucio, koji uzimas? I ja se nesto razmisljam da predjem na 17"TFT, ali krajem godine, pocetkom sledece - kapiram da ce cena osetnije pasti, da ce se odziv smanjiti.
Jel neko radio sa Sony TFT-ovima, utisci?
Bio mi je veoma interesantan 191t dok mi zmajns ne rece da ga je kupio, ali da ipak zbog odziva drzi pored njega jedan CRT da moze da igra UT!!! Dakle, bez obzira sto se ne igram, 191t otpada
Po testovima Iiyama 4314 mi deluje totalno OK i kod Nemaca je 500-600, ali nasi uvzonici za Iiyama program se bas nesto nis pretrgli od angazovanja...
Bio je u opticaju i Sony S71 i S81, ali su i oni nesto zakazali po stranim testovima. Pocetkom marta izlazi novi Digital, a kom testeru da verujem ako necu nasem Bahatom :mig: pa cu onda da vidim sta cu.....za sada se klackam na 753s....hteo sam prvo da kupim neki krs za 30-40e i da ga sto pre menjam, ali sam ipak uzeo ovo na cemu mozes koliko toliko normalno da funkcionises bar 1-2-3 meseca dok ne nadjem pravi primerak, a i s obzirom da sam sada kupovao bukvalno celu masinu (imao sam RW, FDD i ISDN TA