Stator
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.02.2002
- Poena
- 650
Posto sam pre nedelju dana kupio Acer 707 tft monitor imam potrebu da podelim moja ispustva sa vama..
Prvo malo suvopanih karakteristika
Kontrast 500:1
Vidljiva dijagonala: 17.1''
Velicina tacke 0.26**
Brzina odziva piksela 20ms (5+15) a sta je paljenje a sta gasenje ne znam
1240X1024 @ 75 HZ
3 godine garancije
nema digitalni ulaz
E tako a sada neki licni utisci kada sam ga video u radni pomislio sam vidi ruznog li monitora mada nije nesto ruzan ali je mnogo obican a onda kada sam pitao ima li tv kartu rekli su ne a na pitanje da li moze da se okrece dobih isti odgovor
Pih pomislih onako krs monitor mada kada sam cuo cenu ( 464 Eur) zvucalo je dosta primamljivo...
onda sam ga tamo na licu mesta podvrgo nekim testovima i utvrdio da nema ni jedan mrtvi piksel (onaj miro do je imao 2!!!) Geometrija strava velicina slike od ivice do ivice Hmm nije lose...
I tako kupih ga ja... Donesoh kuci i prvo sto mi je upalo u oci je to sto mi se cinilo da je montor udubljen
)
ali to je samo zato sto sam pre njega koristio "kugla" monitor
Onda sam pokrenuo razne igre i mogu vam reci da je LCD tehnologija sazrela.. je je sve islo ko na crt monitoru( a verujte ja sam pasioni gamer da ne kazem i pro
)
kada se promeni rezolucija on sve sam odmah namesti i to traje jeno 2 sec tako da je to super ono uvek je od ivice do ivice...
ono video sam neke samsunge 100 E skuplje i ne mogu ni da mu se ni priblize......
Samo se pitak kako sam uspevao za sda bez njega
)))
Prvo malo suvopanih karakteristika
Kontrast 500:1
Vidljiva dijagonala: 17.1''
Velicina tacke 0.26**
Brzina odziva piksela 20ms (5+15) a sta je paljenje a sta gasenje ne znam
1240X1024 @ 75 HZ
3 godine garancije
nema digitalni ulaz
E tako a sada neki licni utisci kada sam ga video u radni pomislio sam vidi ruznog li monitora mada nije nesto ruzan ali je mnogo obican a onda kada sam pitao ima li tv kartu rekli su ne a na pitanje da li moze da se okrece dobih isti odgovor
onda sam ga tamo na licu mesta podvrgo nekim testovima i utvrdio da nema ni jedan mrtvi piksel (onaj miro do je imao 2!!!) Geometrija strava velicina slike od ivice do ivice Hmm nije lose...
I tako kupih ga ja... Donesoh kuci i prvo sto mi je upalo u oci je to sto mi se cinilo da je montor udubljen
ali to je samo zato sto sam pre njega koristio "kugla" monitor
Onda sam pokrenuo razne igre i mogu vam reci da je LCD tehnologija sazrela.. je je sve islo ko na crt monitoru( a verujte ja sam pasioni gamer da ne kazem i pro
kada se promeni rezolucija on sve sam odmah namesti i to traje jeno 2 sec tako da je to super ono uvek je od ivice do ivice...
ono video sam neke samsunge 100 E skuplje i ne mogu ni da mu se ni priblize......
Samo se pitak kako sam uspevao za sda bez njega