Šta je novo?

LCD Philips 32pfl3312/10 problem

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
na hdmi1 mi bio povezan komp pd decembra 2007, i sve radilo ko ludo, do pre neki dan dok nisam tu nesto menjao komponente u kompu, i sad imam neku glupavu 8600gt sa vga i jednim dvi izlazom. i prekjuce probam burazov laptop na tv da nakacim, i od tada ludilo. na hdmi1 dobijam sliku kao kad poludi graficka, sa gomilom kockica i prelivanja boja, a na hdmi2 krene da dize windows sve do onog welcome ekrana, i onda napise video not supported....... to je kad probam sa kompa. a kad ga nakacim na laptop, na hdmi2 ga uopste vise ne vidi kao philips tv, vec ga ne prepoznaje, i nudi mi neke nebuloza rezolucije......
sta se tu desava, crkli hdmi ulazi, ili......? ima li neka opcija za rset televizora, uputstvo nemam pojma gde mi je...

thx

ti phillipsovi su poznati kao jako problematični televizori, bar iz tih low budget serija.
tek tamo od pfl-a 7xxx, nema nekih većih zamerki. isprobaj i sa nekom atijevom karticom po mogućnosti sa HDMI-jem na sebi, naravno ako imaš uslove za tako nešto(prijatelj itd).
ako više neće da radi ni ono što je pre radilo onda je tv u pitanju

probaj da se igrash sa refresh rate, ili da ga dignesh iz safe moda..

sad nesto povezujem, to je sve pocelo da se desava od subote, posle neke mega oluje sto je bila u zrenjaninu..... mada je sve bilo iskljuceno.......
imam na drugom kompu radeon 4870, pa cu probati i odatle, ali definitivno mislim da je do tv

probao sam i sa radeonke, i sad na hdmi1 imam sliku, ali je ljubicasta, a na hdmi2 nema slike, no video input pise... drugacije se ponasa nego na nvidiji....

jel zna neko kako uci preko daljinskog u service menu, i odraditi master reset na ovom tv? guglam li guglam, ali nemogu iskopati nigde.....

Na mom LG-u se ulazi u service menu tako sto istovremeno drzis MENU dugme na daljinskom i na televizoru par sekundi. Negde pise da moze i sa OK dugmetom. Mozes samo da drzis MENU na daljinskom ali onda ti trazi password. Nadam se da sam ti pomogao.

probao sam i to, ali mi onda sam ode u auto search tv kanala...... :-(

Nazad
Vrh Dno