Šta je novo?

lcd panel za lap top

the sickness

Cenjen
Učlanjen(a)
10.08.2010
Poena
151
Poz forumasi =) vec duze vreme pokusavam da iskopam jedan panel za lap top lenovo thinkpad T60 mozda se ugradjivao u jos neke , oznaka panela je LP150E05 (A2)(K1) to je 15 inca, rezolucija 1400×1050, trazio po svim sajtovima tipa limundo, kupujem prodajem.... ovlascenim servisima i nigde ne mogu da ga iskopam :S Da sve bude gore pokusavaju da mi prodaju neke kompatibilne panele a meni treba iskljucivo taj, ali ako neko zna gde kod nas mogu naci ovaj molim ga da mi kaze =D

Prilozi

• lp.JPG
    lp.JPG
    40.1 KB · Pregleda: 103
Kod nas ćeš teško naći baš taj displej, jedina šansa ti je da se baš nekako pojavi na prodaju isti laptop kao tvoj kome je crkla matična, pa ide u delove.
Ako hoćeš da ga nađeš jedino rešenje ti je poručivanje preko interneta.

pa i ja se sve nadam da ce neko da da taj lap top u delove ali evo vec mesec dana nista....na netu sam nasao na all expresu povoljno ali ti kinezi nikada ne znas sta ce ti poslati :/

Poz forumasi =) vec duze vreme pokusavam da iskopam jedan panel za lap top lenovo thinkpad T60 mozda se ugradjivao u jos neke , oznaka panela je LP150E05 (A2)(K1) to je 15 inca, rezolucija 1400×1050, trazio po svim sajtovima tipa limundo, kupujem prodajem.... ovlascenim servisima i nigde ne mogu da ga iskopam :S Da sve bude gore pokusavaju da mi prodaju neke kompatibilne panele a meni treba iskljucivo taj, ali ako neko zna gde kod nas mogu naci ovaj molim ga da mi kaze =D

Ako mozes da proversi koji je ekran u R60... mene iskreno mrzi da ga otvaram da bih proverio, a crkla mi je ploca na njemu... A uz to ako u traganju vidis negde ekran 15,4 za T60 javi mi, ja bih da promenim kod mene

Ajde se molim te iscimaj da ga otvoris =) trazim to cudo vec mesec dana :/ ako je to taj nudim lepu nagradu ;) nista nisam nasao samo nalecem na one od 14 inca :mad:

Mislim da je najpametnije da odnesete laptop u neki sevis i platite nekom stručnom licu da lepo otvori lap i proveri displej.
Jeste trošak, ali bez rizika nema ni dobitka:) A ako ubodeš displej smatraj se pravim srećnikom...

ma i oni su mnogo strucni prosli monitor su skroz izgrebali....pogledas na youtubu tutorijal i lepo ga sam otvoris =) nije to nista komplikovano ;)

Nazad
Vrh Dno