Šta je novo?

LC6600GP2 vs LC6560T Titan

Grind je smirglanje :)

rekao sam Grid i to sam mislio, GPUGrid je kao F@H samo je CUDA based i radi na nvidia (mada vrsi se beta testing na ati 5xxx i BPINC preko ati stream_a ili kako se vec zove njihov cuda ekvivalent)

Ne, hteo je reci Grind, ne Grid :)

Grind je nesto kao Seti@Home... Koriste se CUDA sposobne kartice za slozene proracune u molekularnim istrazivanjima. Vrlo jeftin nacin da se dobije mocan superkompjuter (i benchmark alatka sa strane korisnika).

Ma, ja bi mu predlozio da cepa Grid! :d

zar to nije GRID :)

garson ne nerviraj se, sada ce laca lepo sve da ti objasni sta i kako treba da gledas :)
to su posebna napajanja za italijansko trziste, oni manje trose i imaju slab hardware (hehe da me sad ne cuju ovi OC Team Italy :D)

Grind je smirglanje :)

rekao sam Grid i to sam mislio, GPUGrid je kao F@H samo je CUDA based i radi na nvidia (mada vrsi se beta testing na ati 5xxx i BPINC preko ati stream_a ili kako se vec zove njihov cuda ekvivalent)

Da grid, omasih ime, ja bio ubedjen da je grind :)

Da, mozda mi ne vidimo nesto sto je tako ocigledno.:d Siguran sam da je objasnjenje potpuno logicno.:)

Mislio je na G.R.I.D. kao igru ;)

zar to nije GRID :)

garson ne nerviraj se, sada ce laca lepo sve da ti objasni sta i kako treba da gledas :)
to su posebna napajanja za italijansko trziste, oni manje trose i imaju slab hardware (hehe da me sad ne cuju ovi OC Team Italy :D)

...ili ne moze da se prodaje u Italiji sa laznim specifikacijama?

...ili ne moze da se prodaje u Italiji sa laznim specifikacijama?

I ja sam na to pomislio ali ne mogu da verujem da imaju nekakvu komisiju koja to preispituje... :zgran:
Mislim, ako je tako - onda svaka im čast!

*** italijanski wati i A nisu isti kao nasi zar ne shvatate :)

*** italijanski wati i A nisu isti kao nasi zar ne shvatate :)

Pa daaaa! Sad mi je krivo shto su ovi iz LCP-a shvatili to pre mene... Kako sam mogao biti tako naivan. :d
On topic: Mozda je ipak druga revizija u pitanju. Lacooo, gde si?

a gle mozda imaju kontrolu kvaliteta pa svako napajanje koje izdje mere rucno i lepe posebne nalepnice u skladu sa tim koliko moze da izdrzi (ko je reko pc power).... hahaha

Vrh Dno