Šta je novo?

LC Power

fullmonty

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
319
Sta mislite o LC Power kucistima i napajanjima ?

Napajanja: nema bolje za te pare.
Kućišta: Sve u svemu nisu loša...

Ja imam ovo Gold i valjda je OK
a kucista su mi malo skupa :smash:

Preporuka za LC 6550G v2.0...ok cena.

Za kucishta ne znam.

ja imam lc power kuciste i napajanje, sve u svemu kuciste je kvalitetno izradjeno, nije koriscena neka fus kruta plastika i metal koji se savija koliko ga pipnes, znaci cista preporuka. Ovo moje napajanje od 350w gura sve iz potpisa a imam nameru da kupim 6550 za svaki slucaj. Ovo kuciste sa ovim napajanjem od 350w me je kostalo oko 40-ak evra. Model kucista je LC Power 906sb

Imam i kucishte, i napajanje. Napajanje shljaka fino, kao i shto ostali mogu da kazu, kucishte ima bochno postavljene hardove, lepo izgleda, dobra ventilacija. Za te pare odlichno.

Poslednja izmena:
Napajanje iz potpisa, dobio danas, do sada xtra zadovoljan, stvarno gura sve zivo, doduse mi nije jasno zasto kada ga palim na prekidacu zasvetle mi SVI ventilatori (koji imaju diode) u kucistu na 1/2 sek. Znam da tako dobijaju komponente kontakt, ali to se NIJE desilo na Chiefu od 420W. Sve u svemu, ne kajem se sto sam dao tih 50 evra za napajanje ;)

Dorry je napisao(la):
Napajanje iz potpisa, dobio danas, do sada xtra zadovoljan, stvarno gura sve zivo, doduse mi nije jasno zasto kada ga palim na prekidacu zasvetle mi SVI ventilatori (koji imaju diode) u kucistu na 1/2 sek. Znam da tako dobijaju komponente kontakt, ali to se NIJE desilo na Chiefu od 420W. Sve u svemu, ne kajem se sto sam dao tih 50 evra za napajanje ;)

To ni meni nije jasno, mada kod mene je obrnuto, od kako sam uzeo LCP cooleri sa le diodama ne zasvetle na sekundu sto mi se sa proslim napajanjem desavalo.

Vrh Dno