Šta je novo?

LC Power

fullmonty

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
319
Sta mislite o LC Power kucistima i napajanjima ?

Napajanja: nema bolje za te pare.
Kućišta: Sve u svemu nisu loša...

Ja imam ovo Gold i valjda je OK
a kucista su mi malo skupa :smash:

Preporuka za LC 6550G v2.0...ok cena.

Za kucishta ne znam.

ja imam lc power kuciste i napajanje, sve u svemu kuciste je kvalitetno izradjeno, nije koriscena neka fus kruta plastika i metal koji se savija koliko ga pipnes, znaci cista preporuka. Ovo moje napajanje od 350w gura sve iz potpisa a imam nameru da kupim 6550 za svaki slucaj. Ovo kuciste sa ovim napajanjem od 350w me je kostalo oko 40-ak evra. Model kucista je LC Power 906sb

Imam i kucishte, i napajanje. Napajanje shljaka fino, kao i shto ostali mogu da kazu, kucishte ima bochno postavljene hardove, lepo izgleda, dobra ventilacija. Za te pare odlichno.

Poslednja izmena:
Napajanje iz potpisa, dobio danas, do sada xtra zadovoljan, stvarno gura sve zivo, doduse mi nije jasno zasto kada ga palim na prekidacu zasvetle mi SVI ventilatori (koji imaju diode) u kucistu na 1/2 sek. Znam da tako dobijaju komponente kontakt, ali to se NIJE desilo na Chiefu od 420W. Sve u svemu, ne kajem se sto sam dao tih 50 evra za napajanje ;)

Dorry je napisao(la):
Napajanje iz potpisa, dobio danas, do sada xtra zadovoljan, stvarno gura sve zivo, doduse mi nije jasno zasto kada ga palim na prekidacu zasvetle mi SVI ventilatori (koji imaju diode) u kucistu na 1/2 sek. Znam da tako dobijaju komponente kontakt, ali to se NIJE desilo na Chiefu od 420W. Sve u svemu, ne kajem se sto sam dao tih 50 evra za napajanje ;)

To ni meni nije jasno, mada kod mene je obrnuto, od kako sam uzeo LCP cooleri sa le diodama ne zasvetle na sekundu sto mi se sa proslim napajanjem desavalo.

Nazad
Vrh Dno