Šta je novo?

LC Power napajanja u NS-u ??

• Začetnik teme Začetnik teme sPoK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sPoK

Čuven
Učlanjen(a)
14.04.2003
Poena
619
Jel zna neko ?

10x

Poslednja izmena:
Napisi koje te napajanje tacno zanima i pre ces dobiti info.
(mene zanima 6550G v2.0 sa 14 cm fan-om, gde i posto)

E bas to 6550G v2.0 sa 14 cm fan-om

Poslednja izmena:
I sta, niko nema LC napajanja u NS ?

Nazovesh firmu u BG koja ima to sto ti treba i poshalju ti preko PostExpress-a, ne moze biti jednostavnije !

Samo ne preko Post-Express-a 🙂

Nema nigde u NS, ja cu uskoro ici za BG sebi po pomenuto napajanje pa mozemo organizovati da mi date kintu svi kojima treba pa da vam donesem... A moracemo i tamo u MS-u da rezervisemo xx komada onda 🙂

Nema frke .
Kad si mislio da ides ?
Moraces mi nekako dostaviti broj tela da se cujemo .

Evo samo ovih dana da drugar uzme ovo moje 6550, pa cu da ih nazovem i da vidim da li imaju toliko koliko nam treba...

Ajde da se napravi jedna lista kome ce sve iz NS-a trebati i koji model, pa da im kazem da naruce/ostave i da pokupim to!

1. Vule - LC 6550G 550W 14cm Fan
2.

Poslednja izmena:
2. sPoK - LC 6550G 550W 14cm Fan

Poslednja izmena:
meni bi trebalo jedno LC 6350(H) ako ima takvo , i po kojoj ceni ?
Pozdrav !

Sve cene mozete pogledati na PC Berzi (www.pcberza.co.yu) a napajanja kupujem u Microsystems-u, tamo sam kupio prvo, tamo cu da kupim i sva ostala.

Tako da, nemam ja nikakve extra cene, mogu samo da donesem iz BG-a kad ja budem isao!

Edit: evo sad sam gledao cene, digli su neverovatno, tako da nista odande necu da uzimam. Kontaktiracu jos par maloprodaja da vidim kakva je situacija kod njih pa cu da javim ovde...

Poslednja izmena:
Za*bit* pc berzu, pogledajte www.mid9.co.yu ,oni rade veleprodaju, a dace vam brojeve svojih dilera za LC, cena pre dan/dva za 6550G 2.0 je bila ~45€.

Koliko ja vidim ovde
http://www.mid9.co.yu/hardware/lc.htm
6550G oni uopste nemaju

Ne kontam zasto je odjednom tesko naci to napajanje , kao da nece vise da ga uvoze samo ne znam zasto

Poslednja izmena:
Kada sam bio u MediaArt Computers pre jedno mesec dana video sam da su imali nekoliko LC Power napajanja na lageru, probaj potraziti kod njih. www.mediaart.co.yu

Zvao sam ih pre neki dan , nemaju vise i nece imati .

"Good to hear that LC-Power is becoming more popular in your area. As you
might have seen, we put an ad to Svet Kompjutera magazine. And finally
we have a distributor, MID9 from Novi Beograd. So I think you should be
able to find our products more easily in the future "
Thomas Strater ,LC Power

Poslednja izmena od urednika:
Kupih ja Chifteca od 400 w sinoc u Iloku za 46e pa kad mi vrate PDV milina, bole me qrac da cekam da se neko nakani da nabavi LC i zaradi sebi pare, kakva debilna poslovna politika.

@Vule
Hvala sto si se ponudio , nisi ti kriv sto nam je 'vako kako nam je

Ajd poz

Stize LC kod nas u ponedeljak...

Ako se ovo shvati kao reklama, neka se brishe...

Mitnik, jel to znaci da bi trebalo da bude i u ns?

LC i u NS !

U cetvrtak idem u Bgs , ako nekom treba jos napajanje nek se javi , mogu doneti jos jedno dva , porek mog .
Pozdrav

Da osvezim malo thread posto mi je potrebno LC napajanje,da li se doticno pojavilo u ns-u?ili neko mozda ide do bg-a po isto pa bi mogao da donese jos jedno mozda?

eno ti thread u kome se pljuju lc napajanja... sad ce svi beogradjani hteti da nam prodaju ista |_)))

danijel00 je napisao(la):
eno ti thread u kome se pljuju lc napajanja... sad ce svi beogradjani hteti da nam prodaju ista |_)))

Izvini a koji su to svi sto pljuju doticno napajanje?!?

Nazad
Vrh Dno