Šta je novo?

LC-35u3-becrux-c1

booby

Poštovan
Učlanjen(a)
08.03.2023
Poena
50
Da li je neko u skorije vreme uzeo hdd rack lc-35u3-becrux-c1?

Zasto je bitno da li je u skorije vreme? Uzeo sam ga ja pre dosta godina, radi fenomenalno jos uvek.
Imam jos jedan njihov rack, ali mi se becrux vise svidja jer ima prekidac, a ne taster. Sa tasterom nikada ne znam da li je ulkjucen ili ne.

Ja imam stariju verziju bez USB-C porta i radi posao, trenutno mi je jedan disk u njemu. Standardno budžetsko HDD kućište - metalni oklop, plastični nosač za disk bez ikakvih gumica i mera za ublažavanje vibracija, kontroler uspavljuje disk posle nekog vremena neaktivnosti što sam ranije rešavao jednim programčićem koji sprečava to...
Ako hoćeš nešto bolje, verovatno ćeš morati malo da istražuješ i iskeširaš osetno više.

Uzeo sam 35U3-Becrux-C1,
zanimalo me je koji chipset imate?
Na site-u pise da je ASM1153E a kod mene je ASM235CM, zato pitam.
Malo je brljavio sa brzinama, upis sporiji a ispis dosta brzi......
Imam i 25U3, za njega na site-u pise da je ASM235CM, a kod mene je VL716-Q4
i kod njega je upis brzi.
Zato pitam, malo sam zbunjen.

Da se javim,
izvinjavam se oko chipseta, permutovao sam chipset sa sajta, umesto za Becrux-C1 pomenuo sam chipset sa Becrux sa usb-A.
Kada ga povezem na LT sve sto prebacujem sa LT na Becrux-C1 i obrnuto sve radi kako treba.
Problem imam kada u okviru Becrux-C1-a nesto prebacujem sa particije na particju ili ako kopiram, cesto mi se desava da brzinu prepolovi i kada se primaknem Becrux-C1-u cujem konstantno lupkanje (kao kad koci ABS kod auta) u HDD-u dok to prebaca, kada zavrsi sve radi normalno.
Sta moze biti problem?
Ako mozete da mi kazete kako se kod Vas ponasa?

Nije to do kucista nego do diska i skroz je normalno.
1741422165692.png

Glava diska mora malo vise da se pomera u zavisnosti od mesta fajlova.

Nazad
Vrh Dno