Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Jao pa imaju dobrih strana ali je ovo zadnjih dana kao i gasenje polonix-a na pumpu cista manipulacija :)

Ne budi dete da se coin napumpa prvo trebavecina da se istvovari sto se nije desilo, tako da ne srljaj!

Bice prilike da kupis daleko nize, sto i pokazuje koliko brzo cena pada cim je berza otvorena a jos coin ni nije naduvan jer nije vreme!

Pa gde ces vise da se istovaraju, ako se do sad nisu svi istovarili i nece...Istovaraju se vec 9 meseci konstantno.:D

Hm znaci ti mislis da je lbry shorter, a ne longer? Sto se preminea tice, dosta su razdelili vec na razne kampanje i zadatke, partnere, sebi su ostavili oko 100 miliona i obecali da nece manipulisati berzom, niti potrositi ni cent na njoj, sto su do sada i ispostovali, jer je cena padala konstantno zbog rudara dampera, a ne njih...
https://lbry.io/faq/block-rewards
Ja mislim da ce on napraviti dar mar i to vrlo uskoro i to na beti, a kamoli na finalnoj aplikaciji...Deluje mi obecavajuce novcic jako, jer su unikatni, ne kopiraju nikoga, inovativni, pokusavaju da se izbore inovacijama sa ostrom konkurencijom, samo po meni jako velika mana im je uzasno los marketing, iliti PR, sto je glavni uzrok vec dugo niske cene, pored majnera, koji neprekidno dampuju iskopano naravno...
Ali kad uzmemo u obzir da se smanjuje nagrada po bloku, dakle manje ce se rudari istresati, a vecina ce biti motivisana da ga kupuje, da bi isprobala i koristila aplikaciju, tako da je logicno na duzi vremenski period, da cena ide gore i to vrlo uskoro pocinje, vec pocetkom aprila, kad beta bude dostupna svima.

Nema potrebe nagadjati...

https://explorer.lbry.io/richlist

Sve je tu

Ma ovo nije videlo jos pump, prvi pravi pump ce biti barem 20k...;)
Pogledajmo malo grafike najjacih novcica na kripto trzistu. Evo recimo monero je napravio haos negde letos i skocio neverovatnih 20 puta za par sati, mozda jedan dan, pa evo sada sta uradise Dash i Eth...

Nije ista taktika, velik je premine, tu se nas vecina zeznulo......

LBRY tim NE MOZE trenutno da dumpuje ni jedan LBC jer ih nema, ne kupuje ih!
Premine ce moci da se dumpuje najranije tokom 2018 kad kao budu podelili investitorima, i devloperima coine jerdno 100 -150 miliona, e tada mozemo ocekivati neki pump, zato kad skoci na ~3k ako si u plusu dumpuj sve i kupi na <2k, bice ti lakse ako za 3-4 meseca cena opet bude bila 1k

Hmm ima to logike Zeljko svakako, a sta ako se ja istresem na 3,4k recimo, a cena posle toga ode na 10-20k, umesto na 1k, da se ubijem? :D
Naravno rizik je uvek prisutan u svakom biznisu, pa i ovom.
Mozemo mi da spekulisemo i nagadjamo, ali je kripto svet dokazao bezbroj puta da je ovde pravilo, da pravila nema, kao i u zivotu inace.
Ovde i nemoguce postaje moguce, stvari se menjaju preko noci i zakoni ponude i traznje ovde ponekad ne vaze, jer sve zavisi kad ce koji novcic kitovi da preuzmu u svoje ruke i onda se desi neocekivani haos...

Poslednja izmena:
Jel vidi koliko minera ima da cuvaju LBC, 20K pump je moguc ali bi dnevna doza istresanja + mieri bila jedno 10 000BTC-a...... to se moze jedino desiti kad dev budi drzali 70% iskopanog LBC-a, po mojoj proceni oni trenutno drze 0% iskopanog

Dash, monero je PRVO pukao 99% pa ih je onda dev + investitori kupili za tepsiju ribe..... dalje znas sta se desilo

LBC ako dodje do te faze "AKO" pottrebno je jos dosta pump/dump-a, a realno 400M + samo 4K ceni je 16 000BTC, malo li je?

To je tacno sve sto si rekao, slazem se, jedino nisi uzeo potencijalnu mogucnost da uleti neki veci investitor u projekat, sad kad odrade PR i izreklamiraju betu i ona bude dostupna sirokim masama, a to ce nadam se sad vec pocetkom aprila da se desi, kao sto su i rekli, zar ne bi bilo logicno da tada udju neki jaci igraci, pa da naprave haos?
U svakom slucaju, hvala na misljenju, itekako mi znaci misljenje vas iskusnijih veterana u kripto svetu.

Ma ko je lud da uleti u premine od 400 Miliona, jedino da mu poklone 300 milki :)

To mora da se polako desi, jer da nekom predaju premine svi bi to videli i krenula bi panika i negativna kampanja

7K upravo. Ja izasao jednim delom.

Iskreno nisam ocekivao ovako brzo rast. Usao sam na ~1600 prosek i ocekivao 4-5k.

Pa manipulacija treba da osiguraju ostatak para za sledeci deo godine..... takodje aprila se deli deo primineo (ne zna se tacno koliko)..... definitivno je rizicno kupovat sad ili cekat puno

Sad ako pumpa glavni tim sve je moguce dok ne stvore hype i dumpuju

ja ljosnuo sve na 5k :( stavio odavno order i zaboravio da sam stavio. U sledecem krugu ide ovo gore garant do ili preko 10k iako je zeljko glavni hejter :D

Ja mislim da ovo nije manipulacija, sinoc je bila neka emisija, gde su ga predstavljali, a i veceras ocekujte pump 90 %, idu live...
https://lbry.io/news/great-week-for-lbry-developer-beta
Ulaze polako kitici, sto znaci otprilike buy now, or cry later. ;):banana:
Penje se polako ka vrhu, gde mu je i mesto...ko-libri stize zeca. :D

Poslednja izmena:
ma sve je to ok, ali oni sto sad shiluju na LBC slacku su oni sto su gurali po 3-4M LBC do 800sat
androdd, deanl, lbcwhale :p

a kad pocnu da govore da ide na 10k, drzi gace :d

mislim svako nek radi sta misli da ce biti, ali je cilj ne dozvolit da te isti zeznu

Pa kitovi su na chetu govore da se kupuje.... zlatno pravilo je da prodas pre dogadjaja koji je najavljen.... ja bi stavio negde sell a nesto bi prodao da sad imam definitivno

Kakve veze ima sta je bilo.... cekajte da se svi izdampuju i da podele primeni da njega izdampuju pa onda u kupovinu.... meni se ne zuri ne ocekujem da ce cena brzo pasti

Kada dele premine sirokom auditorijumu, jel sad u aprilu?
Pa cak i da podele, zasto mislis da ce ti sto dobiju free novcice odmah izdampovati, valjda nisu tako glupi, logicno je da ce cekati da skoci cena?
Mislim jedan deo njih ce se odmah istresti, to sigurno, ali mislim da ce oni pametni cekati...;)

zeljku je krivo jer je kupio na 12k a prodao na 3k :) ide ovo u stepenicama gore samo polako, hvatanje talasa

I ja to mislim Marko, daj Boze. :),)
Nego jel se to meni cini, ili neko debelo DDOS-uje Polo, nedostupna je menjacnica??

Poslednja izmena:
Ma jok pumpat ce do 12k , premine od 400M
tim ima para do jula znaci moraju da nekom prodaju jedno 10-20M LBC-a a da ne pricamo i delenju, ja govorim na osnovu toga

a svako radi kako misli da valja

Prati li neko ovaj pump za LBC? Imam nešto u šteku pa ne znam da li sada isturati ili još čekati? :d

Ma nemoj jos da se istreses, ako nisi do sada, jos nije krenuo pravi pump, ovo je samo skupljanje prasine, stay tuned, sledi boom najverovatnije. ;):)

jedan clan ga je prodao znaci da ide gore :trollface: eth na 200$ lbc na 2$ :d

Nazad
Vrh Dno