Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

aha deluje lose ali mislim da je manipulativno totalno, samo dokupljivanje ne gine

btw.mirise mi na rebound

Poslednja izmena:
propisao je kroz prvu odbio se o drugu crvenu u milimetar ako i ove propisa vezite se sletanje na 10k http://prntscr.com/cs2f18

Pa sve zavisi pre bi rekao tek ako neko dumpuje da ce cena gore, uletelo je jos na 18000 - 20 000+ par manipulatora i njima je sve jedno sto su debelo u minusu oni guraju tamo gde misle da mogu......
Kad neko dumpuje cene ce krenut gore pa jovo nanovo

Preporucujem da oko 10K i ispod stavljate stop limit-e kako kerovi ne bi videli ordere, ako bude panike eto 100% zarade

Poslednja izmena:
Ovakav pad zaista nisam ocekivao... A kupujem ga vec dugo, unistio me je ako se ne povrati skorije...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

bbb.png

na 10k u toku noci najverovatnije idemo tuzno ali istinito cenio sam double bottom na 16k ali ovo je slom upravo kontra od mase svis su uglavnom stekali i cekali da block reward krene unazad od 500 da pada kao bice oporavak ...

Grafik nije nesto sto znaci da ce se desit, definitivno ide pokusaj i dalje na dole, zato kazem postavite stop-limit ordere jer cete ih navuci da dumpuju i da se cena odbije i lako zaradi...........

Inace oni sto dumpuju njih bas briga za te linije, gurat ce dok mogu, iskreno tesko ce ici ispod 10K za duzi period

samo neka padne da padne i diff, sto se ne desava nazalost, da vise nakopam :)

grafik je jedan od pokazatelja ali ne bas kljucan nazalost

global hash rate ne pada, znaci da ga svi kopaju i dalje i cekaju pump...

Sent from my MX4 using Tapatalk

Ko koliko moze ce da ceka, mislim finansijski, ako se ovo dno produzi polako ce otpadati ljudi i ja sa njima :)

Ja sam resio odavno da ga cekam do kraja godine... U poprilicnom sam minusu, kupovao sam ga na x2 od ove cene...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imam neki gadan osećaj da će ovo jos dole, i da od visokok skoka nce biti nista, max 0.0002. Kopaci ga mnogo dampuju, ne moze posteno ni da se gicne.

Ma kakvi crni kopaci, to samo tako zele da promovisu, cista manipulacja, radit ce isto sve dok mogu i sve dok neko odlucuje da shortuje u panici

samo pogledajte twitter anadrona bice vam jasno kavi su to "trgovci"

Lbry je jos na pocetku razvoja, nisu blizu upotrebljive bete kamoli alfa ili prvog v1.0 sistema. Polako ljudi, do tada nema skoka, kopati i cutati bez previse dnevne/sedmicne drame.

Lbry je jos na pocetku razvoja, nisu blizu upotrebljive bete kamoli alfa ili prvog v1.0 sistema. Polako ljudi, do tada nema skoka, kopati i cutati bez previse dnevne/sedmicne drame.

Oh ne...zar opet ...upotrebna vrednost....beta...alfa....V 1.0 ......za mene je to previse....

Klasičan shit coin. Kopaš dok je isplativo, posle ga zaboraviš, kao i stotine pre njega.

Ne nije upotrebna...pa nista im ne radi...eth je skocio kada je profunkcionisao. Lisk je isto nizak sa cenom jer nije proradio itd.

Poslednja izmena:
Ne nije upotrebna...pa nista im ne radi...eth je skocio kada je profunkcionisao. Lisk je isto nizak sa cenom jer nije proradio itd.

sta sam propustio sto se tice eth.....gde je profunkcionisao....nekome se digao i zato je i on otisao u nebo....a te price Microsoft,Sljamsung....i ostali....ajde da batalimo upotrebnu vrednost....

Pa ovako...od 2014.je radjeno na njemu. Kada su ga u avgustu 2015.pustili u promet nista se nije desavalo do prvih projekata. Kada se uvidelo da je simpatican za razvoj drugih stvari onda je i cena krenula naravno da je tu investitor bitan ili grupa njih ali da nije nista bilo od eth u smislu njegove funkcionalnosti ne bi ni investitor uleteo u njega.

sta sam propustio sto se tice eth.....gde je profunkcionisao....nekome se digao i zato je i on otisao u nebo....a te price Microsoft,Sljamsung....i ostali....ajde da batalimo upotrebnu vrednost....

Naravno, problem je jer postoji tona projekata bez ikakve vrednosti, treba birat onaj koji ima najvise sanse, zasto je veoma tesko zakljuciti

cena inace nije nikakvo merilo, lbry je tona kesa ulozena u razvoj a dal je shit ili nije to niko ne zna danas...... pogotovo sto klijent nije gotov, nisu ga zvanicno predstavili ni promovisali onima koji bi trebali da ga koriste (to nisu mineri) vec youtuberi i slicni autori a ne piraterija.....

da li ce od istog biti ista?, pa ja to da znam prodao bi stan i ulozio, ovako sam ulozio sto mogu da izgubim i cekam

Poslednja izmena:
Kurs za grejnu sezonu
16 kartica i u kući je 24°C :)

Poslednja izmena:
Svaki put kad se povede prica o upotrebnoj vrednosti krene mi dijareja...Koji to coin ima upotrebnu vrednost? Znam, znam, reci cete BTC...E pa po toj logici, posto vecina tih "upotrebljenih" btc-a zavrsi u dolarima ili u nekoj drugoj bezvrednoj valuti, bilo koji alt ima istu "upotrebnu" vrednost jer se moze zameniti u btc i potom olet u mrski dolar. Eto, ja tvrdim da ni jedan kripto novcic nema nikakvu upotrebnu vrednost za sada, odnosno da svi imaju istu upotrebnu vrednost. Batalite tu pricu o upotrebnoj vrednosti. To su za sada samo cipovi za kockanje u kazinu koji se zove menjacnica/trejding.

Poslednja izmena:
Pa BTC ima, sad to sto zavrsi u $ to mu je i namena da bude sredstvo trgovine :)

Problem ostalih je taj sto kazes sto oni nemaju nikakvu i trguju se samo za BTC, zato se i tako slabo kotiraju, na primer LBRY da samo krenu 100 autora da koriste pa makar napustili platformu nakon nedelju dana, cena bi skocila 30x, dalje me ne interesuje :)

Ovo ne znaci da projekat ne moze da uspe, ali za sad u crypto vidjamo samo neke "pokusaje" koji se tu zavrsavaju

Ma dobro zovimo to UV da bude provarljivije :)

Ne mislim na UV kada spominjem LBRY nego da im ne radi jos nista, jos su u teskom razvoju, samo imaju coin kao i svaki drugi, projekat jos ne radi, da tako kazem :D

Vrh Dno