Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Naduvan LeBaC :)

Pametno. Skocio bezmalo 100% za par sati :)

Kad krene kralj od BTC malo gore poprskaju svi sitovi po 50% dole. Da se zna ko je gazda :)

Uglavnom, lepo je dosao skok da se istresemo.

Najnize sto sam prodao je 0.00022, i vec sam poceo praviti bat-ove i pripremati masine za monero ili eth. Ali eto skoka i tako me zadrzao ovde jos neko vreme. :)

Povratak u realnost ide cjena prema 20k, ide i diff dole povratak na Eth sa AMD kartama, dok na LBCu ostaju Nv karte, ovo je pravi Nv coin.

Moze da se rita koliko hoce. Ja se zahebo jos 15. jula pa ga kupio... po 0.002 ...

Totalno nejasno zasto si drzao po toj ceni, razumem da si kupio na pumpu ali cim si video trebao si prodat, ta cena je tada bila sasvim nerealna na duzi period, razmatrano sa gledista premine-a i kolicine koja ce se kopat od 600 miliona

To da ce ici gore dosta oce 100% ali kupovat za 0.002 :)

Kocka da ce da pumpaju na startu. Nije neka cifra pa neka sad ceka :)

mene cudi kako nije i veci skok, tj kako ne ide brze... pratim lbry od nastanka, u poslednje vreme mnogo lepih vesti, a cena ni da mrdne na gore (ne racunam one skokove od pre neki dan,jos je to slabo)....

Kojih vesti ?

Evo rakete 0.00039

Poslednja izmena:
Msm da ide do 50, msm da je vreme... pa nazad na 35-6 :/ Hvatajte talase ^_^ :type:

Poslednja izmena:
Jel mi vredi kopati ovo ako imam 110MHS ?
Izasao novi claymore 7 pa moze u dualu sa ETH :D
Ne znam jel da ostanem na ETH+SIA ili da predjem na ETH+LBC.

LBC je pretezak za GPU ko ima AMD kazu gobi 1-2mhs na ETH, tako da se preracunajte da li uopste vredi, gubici sa SIA su manji a i ona je danas napumpana 50%

bogami nije 1-2mhs gubitak vec dosta vise ako ide u dual.
Sa 4x380 ETH/LBC mi je 70/55MHS , dok je ETH/SIA 85/900MHS .
E sad vise se greje i trosi W sa SIA nego sa LBC.
Ali ja ne mogu normalan LBC profitability calculator da nadjem, zato i pitam, posto bi na 2 riga gurao u dualu , to je oko 110MHS LBC, pojma nemam koliko mogu sa tim za mesec dana da iskopam.

sa 110 malo 280x daje sama vise oko 140, diff varira niko ti ne moze reci sad koliko daje, ali slicno kao sija i mislim malo manje 1.5$ max
ako gubis na ETH toliko, 100% neisplativo :)
sto se meni svidja jer AMD ce da sjase

Molio bi i dobre duse da postuju i na https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.new#new
da ETH+LBC ne valja :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno