Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

hoce ispod 0.0005, nema ovo snage da ide gore samo pad.

kakav sam baksuz, gde stavih sell order na 0.00067 a high otišao do 0.00066...

i stekate ne prodajete? da se ne opecemo kao i za dcr ko je resio da cuva sad je bag holder

Odlican pool, ima i dobar luck.

nije luck dobar vec je pokvaren ko je racunao luck je standarnih oko 100% :)
lepa finta da navuce minere

Odlican fazon :) Ali i dalje lepo radi, nema stucanja i slicnih gluposti.

Ja takodje dobio invite pre par sati.

Pogledajte prilog 204893

Medjutim, prosledi me na stranicu za Download, skine lbrynet fajl od 30MB. Otvorim ga, automatski se otvori browser sa http://localhost:5279/ adresom. Konektuje se na isti evo vec 100 godina...

Pogledajte prilog 204894

Na ovo sam totalno zaboravio.

Odvojio sam 5 minuta da se registrujem i pastujem referal nekim minerima i na nekom levom forumu.

Sve do sada sam mislio da od toga nema nista, ali danas slucajno udjem u mail i reko aj sad da pokusam pokrenuti program i udje mi iz prve.

Imaju neki videi da se gledaju, nista specijalno. I u jednom momentu mi izbaci kao vas reward ce uskoro stici.

Udjem u My Wallet gore u cosku i imam sta da vidim

Screen Shot 2016-08-04 at 02.49.28.png

Screen Shot 2016-08-04 at 02.37.51.png

Dobio sam 500 LBRY-a na poklon. :eyebrows:

P.S Ne znam gde mogu videti koliko referala imam i koliko daju za iste. Dvojica kolega su dobila 25 i 100 LBRY-a. A ovaj sto je dobio manje kaze da je njih par pozvao. Nije mi jasno.

Poslednja izmena:
ljudi, ako sam dobro shavtio 50mh/s je solidan hash za r9 380 gb bez wolf minera? Koliko je to trenutno isplativo u odnosu na eth.... Ne mogu nigde da nadjem neki valjan kalkulator. moze help?

Na ovo sam totalno zaboravio.

Odvojio sam 5 minuta da se registrujem i pastujem referal nekim minerima i na nekom levom forumu.

Sve do sada sam mislio da od toga nema nista, ali danas slucajno udjem u mail i reko aj sad da pokusam pokrenuti program i udje mi iz prve.

Imaju neki videi da se gledaju, nista specijalno. I u jednom momentu mi izbaci kao vas reward ce uskoro stici.

Udjem u My Wallet gore u cosku i imam sta da vidim

Pogledajte prilog 206236

Pogledajte prilog 206237

Dobio sam 500 LBRY-a na poklon. :eyebrows:

P.S Ne znam gde mogu videti koliko referala imam i koliko daju za iste. Dvojica kolega su dobila 25 i 100 LBRY-a. A ovaj sto je dobio manje kaze da je njih par pozvao. Nije mi jasno.

kako si pokrenuo progfram? osx linux?

ljudi, ako sam dobro shavtio 50mh/s je solidan hash za r9 380 gb bez wolf minera? Koliko je to trenutno isplativo u odnosu na eth.... Ne mogu nigde da nadjem neki valjan kalkulator. moze help?

128mh/s napravi cisto 2,26$ na dan, pa sa 50mh/s ocekuj 0.88mh/s Ako nemas dobar miner drzi se ETH ili ETC.

Nije mi jasno sta radite sa pokretanjem ovog programa?

Omogucava pristup local hostu i automatski te redirect-uje na njihov host. Kao u fazonu zastita da ne bi upadali i kucali napamet invite kodove.

A sto se kalkulacije novcica tice, meni je sledeci princip 99,9% tacan.

100MH/s = 5.22 LBRY/Day, sa 59.000 Diff i 150 Block Reward-om.

Dalje znate sami, kad imate block reward i trenutni diff.

Znaci trenutno je Block reward 21% veci sto znaci da se kopa oko 6,3 LBRY/Day sa 100MH/s pri istom diff-u.

Inace je prosecan diff negde oko 50K-55K. Tokom noci silazi do 32-33K, a preko dana se penje i do 90K.

Sad ces tek vidjet kako raste diff, ETC je odveo masu rudara sad je tamo jad i cemer sad kad navale na LBC sve matematike padaju u vodu :)

Obrni okreni 128mh/s za zadnjih 19h napravio 5.48 LBC, a to mu za 24h dodje 6.92LBC, po trenutnom kursu (stalno se menja, danas +- 7-8%) oko 0.004BTC=2.31$ sa cenom sa BTC-e. sve ovo je sa pool fee.
100Mh= 1.81$

sa recimo GTX970

ETH=1.98$/danu -8% orphani i pool fee =1.83$ NETO (slicno pravi i 380-ka)
ETC=1.49$/danu -8% orphani i pool fee =1.38$ NETO (slicno pravi i 380-ka)
LBC=2.31$/danu NETO

Nije bitno koliko kopas dnevno, nego po koliko zamenis :) :p:smash::eyebrows:

Negooo :) Sta si mislio :p
PS: Neka se taj tvoj grafikon ostvari i lepse spavamo svi ^^

Nazad
Vrh Dno