Stavi exception za exe fajl i vise ga nece dirati.
Koji je dobar pool?
Ja takodje dobio invite pre par sati.
Pogledajte prilog 204893
Medjutim, prosledi me na stranicu za Download, skine lbrynet fajl od 30MB. Otvorim ga, automatski se otvori browser sa http://localhost:5279/ adresom. Konektuje se na isti evo vec 100 godina...
Pogledajte prilog 204894
Na ovo sam totalno zaboravio.
Odvojio sam 5 minuta da se registrujem i pastujem referal nekim minerima i na nekom levom forumu.
Sve do sada sam mislio da od toga nema nista, ali danas slucajno udjem u mail i reko aj sad da pokusam pokrenuti program i udje mi iz prve.
Imaju neki videi da se gledaju, nista specijalno. I u jednom momentu mi izbaci kao vas reward ce uskoro stici.
Udjem u My Wallet gore u cosku i imam sta da vidim
Pogledajte prilog 206236
Pogledajte prilog 206237
Dobio sam 500 LBRY-a na poklon. :eyebrows:
P.S Ne znam gde mogu videti koliko referala imam i koliko daju za iste. Dvojica kolega su dobila 25 i 100 LBRY-a. A ovaj sto je dobio manje kaze da je njih par pozvao. Nije mi jasno.
kako si pokrenuo progfram? osx linux?
ljudi, ako sam dobro shavtio 50mh/s je solidan hash za r9 380 gb bez wolf minera? Koliko je to trenutno isplativo u odnosu na eth.... Ne mogu nigde da nadjem neki valjan kalkulator. moze help?
Nije mi jasno sta radite sa pokretanjem ovog programa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari