Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Pitanje je da li moze na win-u da se pokrene.

Ima vise wolfo minera :d koji se kupuju :d
Onaj sto kosta 0.25BTC on je nesto imao problem tako sam ja cuo ne znam moze li uopste kopat sa njim posto nece miner da radi sa ovim novijim driverima, a stari driveri ne prepoznaju Rx 480.

Pa onaj sto sam kupio od tebe. Karte mi stizu za do kraja nedelje, ali nigde ne vidim koliko dobacuju sa RX480

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dok ne izadje noviji driver ne razmisljaj o Rx 480

Pa kako. Evo najbolji primer. GTX 1070 MSI, GA, ASUS, SVE IMAM na testu, asus najdalje baca. Do od ponedeljka i 480.

Kakav crni Sapphire, ASUS...

Znaci bez veze bacih pare, ***!

Haj ako ti je stigla probaj je pa javi. Koliko sam vidio ni ovi novi 16.7.3 driveri nisu nista donjeli sto se tice mininga za Rx 480. Wolfo kaze da je samo do AMD-e drivera inace bi Rx 480 kopala oko 200MH/S sto je super, ali *** driver :d

Kreni da se bakces sa linux-om ja za NV nigde nisam nasao kompletno uputvo kako naterat NV da radi, sva su polovicna i niko nece da kaze sve, za ATI isto je problem windows pa samo ethereum i jos neki mineri rade dom ostali mozda pod linuxom prorade ;)

Hhhh? Ja imam 24kom GTX 1070 (imam i viska ako nekom treba :D) i sve puca kako radi :D u windozi 7 64bit, tj. karte posle blagog tuninga bacaju oko 265-270.

P.S
Imam i GTX 970 i GTX 1080 i sve još jednom sabija :)

Poslednja izmena:
khm da se nisi malo zaleteo za LBC Space ? Ipak je ta grafa puno para a ako kopa ETH ništa posebno. Mislim ne znam matematiku koju si pravio ???

Nije ETH jedini novcic, koji se kopa, moze sutra pre da pukne nego LBC. Ima jos isplativih novčića sa NV, i po svemu sudeći biće ih jos vise. Imao 3 karte ili 303 za isti ih period isplaćujes, ali sa NV ih dosta brže isplaćuješ. Gledano kroz investiciju malo vise od dve 380 me izađe jedna 1070, ali opet 1070 mi daje dosta bolji rezultat, od dve 380tke, čak i sa novim minerom. Takođe, sa istim rigom koji imam sa 3x 380, mogu da pakujem 3x1070, ali opet rezultat je 300 VS 780 mega keša. Znači sa AMD-om da bi hteo 1500 mega keša, treba da imam 5 rigova po tri 380 karte, a sa NV samo 2 riga za istu stvar, znatno manja je potrošnja, manji broj ploča, memorije, HDD-ova, napajanja, procesora, ne moram da platim ebeni miner, sa NV je besplatan itd , lakse je uvek prodati 20 NV karti nego 50 AMD, eto ti matematike... Isto tako, dva puta sam veliki istovar pecao na preko 0,001 tako da zarada je bila dva puta veća od one za preko 90% vremena kopanja. Čak da nisam ni čekao sa 0.0005 tih, 0,00115, a jesam :D, i da sam prodao sve na 0.0005 bilo bi isplativije nego ETH.

Poslednja izmena:
sacekace te linux iza coska ma sta pricao i reklamirao kako tebe tako i sve koji udju u to kolo sa nvidiom. Ima perioda kada hteo nehteo moras da ga savladas da bi karte ostale profitabilne u odnosu na radeone.

Lupetaš, kakvo reklamiranje, šta ja imam od toga da li cu ja ili neko dugi uzeti nv karte za kopanje? Imam ja i AMD-a, i stize mi još AMD-a :D Lako ih prodam i ne čekam da ih prodam da bi uzeo druge, nego odmah uzmem sta mi treba.

Poslednja izmena:
Ja ne razumem zasto je tesko prihvatiti teoriju da je nvidia analizirala prodaju high end kartica konkurencije i dosla do zakljucka da je mining solidno veliko trziste, i u skladu sa zeljom da preuzme deo tog kolaca razvila gpu arhitekturu koja moze da se nosi pa i prestigne konkurenciju u resavanju mining algoritama i poveca sopstvenu prodaju u tom segmentu. Ako je juce amd bio isplativiji za mining, da li to ne moze da se promeni...Nemojte biti iskljucivi.

Lupetaš, kakvo reklamiranje, šta ja imam od toga da li cu ja ili neko dugi uzeti nv karte za kopanje? Imam ja i AMD-a, i stize mi još AMD-a :D Lako ih prodam i ne čekam da ih prodam da bi uzeo druge, nego odmah uzmem sta mi treba.

ovo sto pricas je klasicno spinovanje sto bi rekli u politici :D velicas asus kao da smo veverice a ne rudari. Ako su popravili hladjenje ovih novih modela karte su sigurno bolje posle duzeg susnog perioda a da su najbrze to zavisi od memorije koja je stavljena na njih i latencija a memorija nije ista u svakoj seriji koju proizvedu vec stavljaju sta imaju. I to je tako kod svakog proizvodjaca. Do sad je MSI sigurno najbolji na nasem trzistu a ti pricaj sta hoces ako imas interesa i placen si za to sve je to biznis i razumemo. A to nvidia vs amd je samo tvoj spin nisam rekao nista protiv nvidie osim sopstvenog iskustva sa istom jer sam kopao sa nvidiom poslednje dve godine a ti si postao juce rudar i sve znas i ne prihvatas niciji savet ili iskustvo i jos spinujes :d vazi

Poslednja izmena:
Ljudi ajde nemojte da ste veverice. Nema potrebe da se trudim i objasnjabam sta bilo kome. Kupaca 1070tke ima da se nabroje na prste jedne ruke, a ako to znas kakav spin. Asus strix je 15c hladniji i od msi i od ga, klok ide za 100mhz vise i od jedne ili druge karte. Ko god hoce da proba moze da proveri kod mene. Ali niko nece to uraditi jer je lakse hejtovati. I mante se hejta, jos jednom. Kome ne odgovara ovo sto pisem nek ne cita. Jer bole me trepavice sta bilo ko od vas misli, ukoliko to razmisljanje vredja moju inteligenciju.

Ovo ti je kucna masina ili rig? Ako je rig onda ugasi kasperski, ako je kucni komp probaj sa drugim av-om.

Vrh Dno