Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Dobio sam mail da sam prosao wait listu... A za koine kazu da cu da dobijem kada prodju wait listu ti sto sam ih invite i kada se registruju...
Pozvao sam njih 20-ak, i moci cu vecinu i da nagovorim da se registruju, samo ko zna kad ce proci wait listu jer oni nisu nikoga invite...
Dobices kad ne bude vredeo nista kako stvati stoje.

Dobio sam mail da sam prosao wait listu... A za koine kazu da cu da dobijem kada prodju wait listu ti sto sam ih invite i kada se registruju...
Pozvao sam njih 20-ak, i moci cu vecinu i da nagovorim da se registruju, samo ko zna kad ce proci wait listu jer oni nisu nikoga invite...

A gdje se treba registrovati?
Dobio sam i ja to evo sad gledam :D

Dobio sam code neki i link kad kliknem tamo dobijem ovo (ne snalazim se ali borim se za Librice haha)

Untitledll.png

Poslednja izmena:
Ja takodje dobio invite pre par sati.

Screen Shot 2016-07-16 at 19.40.49.png

Medjutim, prosledi me na stranicu za Download, skine lbrynet fajl od 30MB. Otvorim ga, automatski se otvori browser sa http://localhost:5279/ adresom. Konektuje se na isti evo vec 100 godina...

Screen Shot 2016-07-16 at 19.45.17.png

Mozda nista a mozda +300LBRY. :)

Nista me nije kostalo da probam, utrosio sam ukupno 50-ak sekundi na prijavu i deljenje referala.

Ja bi trebao 1500LBC-a dobit ali sipak :D imam tehnicki problema da ih skupim hahah XD

Vezano za mining, u slucaju da neko koristi W10 (barem koliko sam primjetio) kopat ce dosta losije. Npr 390 na W7/8 ide i do 91mhs, a 380ke ko od sale 50 na stock clockovima.

Je l supernova daje manje ili mi se cini? Sa 80MHs sam imao 5LBCa dnevno danas jedva 3.Na kom polu kopate?

Ja nisam nista prodao a izgleda i da necu jer ovo tone kao titanik.

Izasao miner, ili tek treba

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pa njegov privatan

Nisam još probao ovo, možda pomogne malo
c1b25c08c9cf630b57d6f13f2b7bae6b.png

Poslednja izmena:
Ti mineri dok izađu LBC će već da ode u qu.

ti mineri uveliko kopaju od prvog dana, jer je wolf prikazao gpu miner jos 10 jula i to sa brzinom za 280 oko 70 mh, a sad ga je jos i ubrzao, samo sto se takvi mineri placaju

Mislio sam na free.
I treba da se plaćaju, ali onda ne bi trebalo da uzimaju fee.

Onda je sve regularno, samo je sada za neke kartice ETH opet isplativiji.

Cini mi se da cu moje 380-ke jos malo drzati da iskopaju koji coin pa ih vracam na ETH, ali te iskopane LBC cu da cuvam ako opet odu na 003...

Brže ćeš dobiti tih par komada ako uradiš ETH->BTC->LBC ;)

cheers

Ja iskopao 20 LBC i vratio moju skromnu 280x-ku na ETH. :)
Čuvam ih za neka bolja vremena :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno