Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Pokrenuo sam miner kod drugara na kucnom PC,daje 80Mhs,ne znam da li moze vise da izvuce.Kartica je MSI GTX960 2GB.
Untitled.jpg

jos jedan mali update sto se tice yiimp pool-a

dakle ne ide kao na suprnovi coin po coin nego cekate isplatu, normalno je da budu nule cim padne prva isplata normalizovace se bez brige :) i meni je bilo frka prvih par sati kada sam krenuo juce ali kada je krenula isplata sve ful, oko 9,5ghs

evo kako je meni bilo do jutros kad sam prebacio rigove na eth, sad sam ih opet vratio :D

xcriRv4.jpg

sto se vise snage nakupi cesce ce da budu isplate

Poslednja izmena:
42.5mhs u majneru pokazuje msi 750ti OC klokovi joj 1200 engine i (2700)775 memorija
oc na 100+ engin i 200+ mem nedaje nista vise :)

Poslednja izmena:
Pa nvida ubija kako radi. Ništa da pravimo rigove sa Geforce grafama sada LOL. Meni još uvek ima matematike sa AMD grafama na ovome ne znam kako ste izračunali da nema ?
A i pravo da vam kažem tolko sam lepo zaradio za ova 3,4 dana jel sam ispao pametan i prebacio pola rudnika čim sam našao GPU miner kopao sam 100LBC na sat :happy: ali nisam ispao pametan sa prodajom ali bože moj opet je odlično.
Ako ode opet na 3$ ima svi da se vatate za glave. Novčić izašao pre 7 dana bukvalno mnogo brzo ste odustali ali nama koji kopamo bolje manji diff ;)

da, 200mhash na defaultu od 1266mhz...stize za 20 minuta od kolege gavrana 980 asuska pa da vidimo sha kaze ona :D

aaaaaaaaa ti si je uzeo, a ja mu reko da posalje meni ako kupac odustane :D daj je meni dosta ti jedna :d

@simeonovic moze linuxom
@space racunaj jos ako skoci opet mozda i vise

aaaaaaaaa ti si je uzeo, a ja mu reko da posalje meni ako kupac odustane :D daj je meni dosta ti jedna :d

aahaha, malo ti je 9.5 ghash :D

chek da vidimo kaka je rachunica sa njima... ipak je ovo samo jedan algo, ja se ne bih zaletao previshe, pretrazih oglase i ima ova i eventualno ona Mini itx od spejsa 970, pa nek proba on kako radi ako ga ne mrzi.
ako se poakze dugotrajnijim ovaj lebac da se napakuje neki 6 x 970/980 nv rig, i u sluchaju da rsne da se baci na gpu rendering :)

Ja prelistao oglase i nema neka posebna ponuda za Gtx 970 a do pre par dana kao da su ih ljudi bacali LOL.
Jel ima neko Gtx 770 da proba one su povoljne?

aahaha, malo ti je 9.5 ghash :D

chek da vidimo kaka je rachunica sa njima... ipak je ovo samo jedan algo, ja se ne bih zaletao previshe, pretrazih oglase i ima ova i eventualno ona Mini itx od spejsa 970, pa nek proba on kako radi ako ga ne mrzi.
ako se poakze dugotrajnijim ovaj lebac da se napakuje neki 6 x 970/980 nv rig, i u sluchaju da rsne da se baci na gpu rendering :)

Nema :D

nema ni za 980, tj ima jedna bez garancije, "nekoriscena", radila 2 meseca :D fixno za 350e, mozda bi covek trazio i 400 da je radila 1 mesec :d

@demios
htedoh da uzmem za mene licno, za probu dokle traje pa ako nista da ostane za gaming da zameni moju 760 :)

nema procenta, isplata je na yiimpu direktno na wallet

Poslednja izmena:
138 baca 980, zajedno u rigu sa 4 x 7950 i 2 x 390 :D, izvadjena jedna 7950....
65c, vent na 80%...***, vuche lepo...
ochekivah 150+ al i ovo je ok..def taki 1253mhz

Poslednja izmena:
ocuj je probaj.

@space
pa ako si ukucao tvoj wallet onda kopa na tvoj :D

Ja sam to podesio malo kulturnije :) direktno na Coinmine

Ovako je kod mene: GTX970 na 1490 - 135; 1080 daje 280, 1070 daje 224

ma jok, pretopla i ovako, moracu da je cherechim da menjam pastu, natezem kuler, modujem bios... ne sme da vidi preko 60c

Nazad
Vrh Dno