Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

edit: pretece me :D javi rezultate kad dobijes miner

Citam sada ovo sto je dzojstik stavio link,

GPU #0: Gigabyte GTX 1080, 270.14 MH/s
GPU #1: GeForce GTX 1070, 192.61 MH/s

Nije lose uopste.

U pravu si, sad sam video post:

Ok, i close the crowfunding for some days... stop sending me tips i reached the reasonable goal of 1 BTC
Each new donation reduce the overall possible profit... hard choice to do but the best way i found to reduce the hype effect over mining rewards
will maybe do another round for a smaller donation this week end open source should be available during july (after the 20th july)

Do 20-og ce diff otici u nebo, verovatno vec i ASIC-i ulecu jer je algo SHA256/512

Poslednja izmena:
jos sinoc, bese lepo vece

yiimp pool dodao lbc propustih to, ko hoce da proba stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3334

za 1,2ghs mi prijavljuje vecu brzinu nego na suprnovi, jos samo da vidimo zaradu...

Jesi probao na coinmine?

nisam, imao sam vec acc na suprnovi pa me mrzelo opet da pravim nalog i workere na coinmine. Na yiimp samo ukucam adresu, sad mi prijavljuje 2ghs vecu brzinu, varira. Bio sam extra zadovoljan sa yiimp i dcrom videcu kakav je za lbc, fee je 1%.

Gde je info o algoritmu za lbc? Ko rece da je sha256, zasto asic masine ovo ne kopaju onda?

Edit: evo nasao sa na gitu, u pitanju je sha384

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
verovatno hoce, kad dobije jos malo na popularnosti...

za zadnji sat 1.02 shita sa nesto jace od 1gh. Da li je vreme da se vracamo na eth?

Znam,trebao sam pre,ali sta je tu je.Juce sam pokrenuo miner,dve R9 380 su za dan iskopale skoro 6 LBC-a.

Na 2900 sam prodao, inace da sam na 4400 imao bih 1200e lagano... ***
Lepo je sto sam ga bas nisko kupovao... I kad sam kopao, sve sam radio sell buy,povecavao malo po malo... Na kraju i nekih 23 etha prebacim, i kad je skocilo odjednom,nisam se dvoumio...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno