kobaya je napisao(la):
Kralju,samo ti nastavi da za svoju kintu dobijas maximalno.Ja nikada necu da dozvolim da kod mene kuci stoji renomirani proizvodjac Asrock,niti skupo napajanje u "modovanom"(sta god to da znaci,valjda si ga rastegao da bude veliko kao moj Chieftec) Neo kucistu 🙂.Daleko bilo da ce grafulja da mi bude GF 6100 integra.
Ha ha ala si me uvredio... :d
BTW, ovaj ASRock i taj DFI ne mogu da se porede ama baš ni po čemu.
1. Ovde je nF4 tu nF3. Ovo vuče još 1000 razloga kojih ti izgleda nisi ni svestan ali ako je tebi lepo sa tim DFI-em, samo ti nastavi da radiš svoj posao ("sklapaj" računare)... Meni je i više nego dobro ovako.
😉
2. Ovde ima PEG slot tu je AGP. Što se mene tiče, PEG nema opravdanja da postoji ali kartice za isti su u početku bile jeftinije. Sada je ne samo to već AGP kartica sa novim čipovima
nema!!! Pročitaj još 1x ovu rečenicu, čisto da naučiš nešto kada već "sklapaš" računare.
3. Taj DFI može da sanja OC ovog duplo jeftinijeg i za generaciju modernijeg ASRock-a.
😉 Može samo da je sa-nja!!! Džaba silne opcije za podizanje Voltaže kada čip-set to ne može da isprati. Sa tim možeš samo da se hvališ. Ali to je već kompleks.
Ali:
kobaya je napisao(la):
Meni je bitno da konfa radi stabilno,a posto se ponekada i poigram,da igrice sljakaju makar ok.Znaci nema max overclock,blagi clock dokle moz da izdrzi 100% stabilan rad i to je to(10-15%).
Biser za biserom.
😀 Da si makar malo razmislio šta si napisao pre nego si ostavio ovaj post ovde...
A ne, požurio si sa prozivkama za ASRock, neo & GF6100.
Da se vratimo na tvoj OC. "Dokle može da izdrži 100% stabilan rad" tebi nije Max OC?!? Izvin a šta je? Dokle može Win da se boot-uje ili dokle može da se nasvira a da se ne radi Clear CMOS? (Ako uopšte razumeš o čemu pričam? :d)
Baš me zanima šta ćeš reći na ovo.
BTW:
kobaya je napisao(la):
Znaci nema max overclock,blagi clock dokle moz da izdrzi 100% stabilan rad i to je to(10-15%).
Bruka! DFI OC 15% a ASRock 56%. Bruka. Ali DFI je DFI, jel tako? :d Blago tebi, imaš DFI-a...
&:
kobaya je napisao(la):
2.Ako ti ja licim na hardwarefreaka sa dole potpisanom konfom,samo mogu da ti kazem:lol.
Da si HW freak ne bi ni pomišljao na kupovinu HyperX-a. Bojim se (da ćeš o5 da se uvrediš pošto "sklapaš" računare) da ti spadaš u onu mnogo rasprostranjeniju grupu "korisnika" računara...
kobaya je napisao(la):
3.Doticnu memoriju i nisam kupio da bih je clockovao,vec da bi mi masina na default radla sto ostrije.
Usrećio si se.
kobaya je napisao(la):
4.Kupujuci HyperX i sam sam znao da nije kralj overclocka,ali ponavljam:NIJE BILA NAMENJENA OVERCLOCKU.E sad,ako i dalje smatras da sam ja ovca zbog toga sto mi je uvaljen remarkirani modul,to je iskljucivo tvoj problem.
Ja ovde nemam problem a izgleda da ti imaš ozbiljan.
Lepo sam napisao "kobayo, nemoj pogrešno da meshvatiš ali ni malo mi te nije žao!"
A zašto: "Em je Kingston gledano sve ukupno veliko ******,
em je "dobavljač" za isti ništa bolji." Znači baš si našao šta i ovo je mnogo bitnije "
gde" da kupuješ! "Šta si tražio to si i dobio".
E sada, ti si trebao da uzvučeš neku pouku, da pročitaš malo ov "između redova" a ne da krećeš u flame koji je još par ljudi u ovom threadu potpalilo tako da izgoriš i sve pogrešno protumačiš kad vidiš sve ovo. To je (tvoj) problem.
kobaya je napisao(la):
5.Samo ti nastavi da kupujes AsRock,ja cu da se drzim DFI/Epox/Abit,placacu ih skuplje,jer sam ovca i volim da me deru pokvareni prodavci hardvera(dracu sam sebe s uzivanjem).I zamisli,kupovacu skupa kucista,ploce,memorije,graficke,i sve to samo da bi radilo@default,jer sam ovca.
Da, da tako sam i mislio.
😉
kobaya je napisao(la):
6.Trecina necije plate jeste 35E,pa je tuzno kad neko proba da te *****e za trecinu necije plate.Trecina moje plate nije 35E,jer bih u suprotnom prosvirao sebi metak oma(posto od 5-og u mesecu vec ne bih imao od cega da zivim),ali i dalje ne volim da me neko *****e za 35E(sto i nisu uspeli).
Ja ne volim da takva "firma" *****e bilo koga zato im i želim da propadnu.
Napisaću ti nešto o5 pošto si se "debelo" zapalio:
Ti si se setio BENCH-a kada si već napravio grešku. Samom tom namerom da kupiš "proverenu" memoriju koja će ti raditi sa skupom pločom u skupom kućištu sa skupom memorijom... i sve to samo da bi radilo@default, dalje neću kopirati.
BTW, niko se ne pita kako su uopšte smeli tako nešto da probaju. Ovde vlada mišljenje, doboro je što je čovek provalio da hoće da mu zavale?!?
7.Keep on good work m8 and no hard feelings
😛.[/QUOTE]
Takođe, pozdrav i sve najbolje!
:wave: