Šta je novo?

Lavasoft firewall

• Začetnik teme Začetnik teme MR.BIG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Instalirao malopre, i gle cuda - radi na "engine-u" Outpost Firewall Pro-a 🙂 Isti je kao i Outpost, samo sto je drugi skin 😛

E vala bas svasta. A i nije Bog zna sta jeftiniji od Outpost-a.
Ja ovo necu da probavam. Outpost vec koristim. 🙂

nece da mu dodaju, nego su mu cak i skinuli. ne postoje pluginovi...

@Dorry
Nisi me shvatio. Cenu sam pomenuo u smislu blama da sa za ovako nesto trazi bezmalo isti novac kao za Outpost, kad je vec slicnost tolika.
A inace, DA, za Outpost bih bez razmisljanja dao novac ali ne vidim da ga i jedan od distributera ima u ponudi. Na nekom od ranijih tredova pitao sam da li neko zna gde ga kod nas kupiti legalno, i pitanje jos uvek stoji.

programmer je napisao(la):
@Dorry
Nisi me shvatio. Cenu sam pomenuo u smislu blama da sa za ovako nesto trazi bezmalo isti novac kao za Outpost, kad je vec slicnost tolika.
A inace, DA, za Outpost bih bez razmisljanja dao novac ali ne vidim da ga i jedan od distributera ima u ponudi. Na nekom od ranijih tredova pitao sam da li neko zna gde ga kod nas kupiti legalno, i pitanje jos uvek stoji.

Ok, skontao sam sada
:wave:

Interesantno, Lavasoft je dobio (ili kupio) Outpostov engine, a Outpost od verzije 3 ima Anti-spyware 🙂

Nazalost MR.BIG, ti si ispao glup, ne ZoNi :d Pitao je za sta sluze pluginovi kod outposta, a ne uopste

Elem, evo mu odgovora na slici

Poslednja izmena:
a zasta sluze pluginovi kod firewalla? -je bilo pitanje, a ne kod outposta!!!
A i tako iskusan covek pita tako nesto je cisto .....

chivitli je napisao(la):
Interesantno, Lavasoft je dobio (ili kupio) Outpostov engine, a Outpost od verzije 3 ima Anti-spyware 🙂
Da, dobra konstatacija. Mada nigde nije naglaseno, ali namece se pitanje da nije Outpostov anti-spyware dodatak zasnovan na Lavasoftovom alatu? 🙂

Poslednja izmena:
Ima neko "ono" za ovo 🙂 Ako ima nek mi se javi na PM 😛

Elem, mozda se malo tripujem al ovaj FW ne jede toliko resursa koliko mi je zdrao Outpost, mada su veoma slicni (isti engine) :trust:

Dorry je napisao(la):
Ima neko "ono" za ovo 🙂 Ako ima nek mi se javi na PM 😛

Elem, mozda se malo tripujem al ovaj FW ne jede toliko resursa koliko mi je zdrao Outpost, mada su veoma slicni (isti engine) :trust:

Poslato ono za ono, a mnogo mi lici na ono za onaj sto ovaj na njega lici : )

Poslednja izmena:
MR.BIG je napisao(la):
a zasta sluze pluginovi kod firewalla? -je bilo pitanje, a ne kod outposta!!!
A i tako iskusan covek pita tako nesto je cisto .....
pa, sta je tu cudno? Kad sam poslednji put probao Outpost, on nije imao pluginove... moj sadasnji firewall (Kerio 2.15) nema pluginove... Sygate koji sam ja probao nije imao pluginove... dakle, to sto ne znam za sta Outpostu sluze pluginovi, nije mnogo cudno...

hvala, chivitli! 🙂 to je kvalitetan odgovor - jedna slika stvarno govori vise nego 1000 reci 😀

Ma Zoni sve je OK, ja se izvinjavam jer mi je tvoje pitanje delovalo malko cinicno tj. u fazonu sta ce vam pluginovi kad to ne treba, eto ja koristim stari Kerio i radi Ok bez pluginova! Eto pogresio sam i sorry
Poz

Nazad
Vrh Dno