Šta je novo?

Launcher-i za Android TV uređaje

NShappy

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
955
Moja oprema  
Mobilni telefon
Huawei P30
Tema o Android TV uređajima je sada već razvučena na skoro 130 strana pa je teško tu nešto iskopati.

Dakle, koji launcher vam se pokazao kao najbolji za rad na TV-u?

Moja iskustva od dva dana govore da Android za sada još uvek nije prilagođen ovakvom radu, interface je zamišljen za tablet uređaje i ovakvi uređaji će postati prava stvar tek ako neko ceo UI iz korena projektuje za rad nekim WL kontrolerom na ekranu u drugom kraju sobe. E, koji launčer je najbliži tome? Ima li neki koji je develper namenio baš televizorima?

I ajde da ovde pričamo samo o launcherima i UI-ju, da ne razvučemo i ovo na 100 strana.

Dobar Air mouse kontroler je sasvim dovoljan da komotno upravljaš uređajem.Jedno je samo pomeranje kursora na ekranu dok listanje stranica u svim pravcima vršiš kad držiš ok ili levi taster stalno pritisnutim.Neki kontroleri imaju i fizičke kursorske komande kao i puno android funkcijskih komadi.

Nešto od launchera imaš i na marketu pa ko kako ih proba neka javi utiske.Ja sam probao easy launcher kao jednostavan launcher.

Poslednja izmena:
Slazem se...par puta sam pokrenuo to pitanje...o launcherima I korisnim aplikacijama.....ali topic brzo bude pojeden od nekih drugih prica....
Pa predlazem da se otvori I tema o Kineskim linkovima za kupovinu...i kome ce kad da stigne...carina...cena...postarine....pratnja......:beer::beer::beer:

Evo, nakon par proba, ostao na KK Launcher. Ovaj: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kk.launcher&hl=sr

Spominjani Easy Launcher jeste ok, ali je baš ograničen. Zaista je dobar kome trebaju samo najosnovnije f-je od TV Box-a. Recimo, taj Easy nema mogućnosti stavljanja widget-a.

KK dozvoljava da podesimo desktop uz ostavljanje samo jednog screen-a, postavi se najbitnije, kome treba i 1-2 wigdeta, zaključa se i to je to. Možete posle i vašoj baki dati da čačka i koristi "ovo čudo".

Priča je za Droid Monster A20 koji je slab za ozbiljnija radna okruženja.

.
.
.

I dalje smatram da je potrebno da neko sedne i smisli launcher pogodan baš za TV Box-ove. Ima nekih u ponudi, ali ili nisu free, ili su baš baš bzvz.

ajd napisi imena Lauchera koji ti se svidjaju,a nisu free...

ajd napisi imena Lauchera koji ti se svidjaju,a nisu free...

Takve sam preskakao. Dobro je ovako sa KK, pošto to sada ide dalje za pokon.

Uskoro ću i sebi uzeti jedan pa će onda više da se igram.

Nazad
Vrh Dno