Šta je novo?

Last Epoch

Igra je ok, zabavna, dobro zamišljena i realizovana ali nekako je generička, nit smrdi nit miriše. Zaista ima napredne mehanike za jedan RPG ali džabe kada je dizajn svega u igri nekako nebitan, apsolutno me ne interesuje ni priča, niti mi se dopada dizajn itema, ne vidim nešto poentu farmovanja u ovoj igri. Za razliku od D2 Resurrected gde znam na čemu sam i što sam igrao već milion puta.

Poenta ovog tipa igara je malo i u zajednici, da ako nešto juriš i farmaš, bacaš RNG kockicu 1000 run-ova da to imaju i drugi ljudi želju i potrebu da rade. E ova igra je savršeno dobra i savršeno nebitna u isto vreme i nema nikakvog smisla juriti max level, najbolje iteme i slično jer je sve to zajedno bezvezno. Nije mi žao para na kraju, fino sam se zabavio, ali ovo je još jedan u nizu xy Diablo klonova od 1997. naovamo, mehanički najnapredniji i vrlo udoban ali jednako nebitan kao i 95% ovog tipa igara koje su se pojavila za poslednjih 28 godina. Da me sad pitaš koje mape sam prošao, kako izgledaju, koji su monsteri, o čemu se tu radi, pojma nemam jer je miks svega i svačega do poente da to više nema nikakav smisao.

PoE2 nisam igrao jer traže lovu a posle ovoga mi se ne daje 30 plus evra na nešto tupavo kao što je ARPG žanr, mada je PoE jako dobra formula 1 ARPG igra gde je glavni šmek leteti po mapi i gledati velike brojeve kako iskaču. A čujem da su baš to izbacili iz dvojke, koji ***** :D

Ovo je žanr koji ima jednu perfektnu igru, dve odlične, par dobrih i gomilu slopa. Diablo 3 i 4 spadaju u taj slop...

Igram ja, pravim treci bild, CoF, samo mi je uber ostao, mada iskreno toliki je clusterfuck od borbe da i nisam nesto motivisan.

Pa krenuo sam i ja, kada su izbacili update na Steamu, i posle par sati napravio novu novu ladder sorserku u D2R. A dostupan mi i je i D4 (GP, nisam kupio i drago mi je zbog te odluke) i PoE i ovo pa igram samo D2R.

Pa krenuo sam i ja, kada su izbacili update na Steamu, i posle par sati napravio novu novu ladder sorserku u D2R. A dostupan mi i je i D4 (GP, nisam kupio i drago mi je zbog te odluke) i PoE i ovo pa igram samo D2R.
Ako bas zelis D2 experience, igraj Project Diablo 2, tu bar imaju kvalitetne novine. D2R, koliko god da je dobar remaster, je mogao da bude toliko bolji da nemam reci. Dodali su terror zones, dodali charms da bi fakticki monster immunities bili nebitni i usput napravili uber assassin build koji nema premca. I to je to, na zalost, dosao je D4 i D2R je otisao u zaborav.

Nazad
Vrh Dno